דרוש מתכון עגבניות

צלמת אלופה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מחפשת מתכון לרוטב פיצה (למריחה) עם עגבניות אמתיות
או מכונים אחרים לניצול עגבניות (לא שקשוקה)
תודה
 

שרית א

משתמש רשום
אתגר מעניין, סלטים מתאים?

יש לי מתכון של קציצות בשר עם שתיים שלוש עגבניות מרוסקות, מתאים?
 

שרית א

משתמש רשום
אין לי את המתכון נגיש כרגע יכולה לתת לך כיוון

זה כמו קציצות בשר ברסק
עם בצל, בייצים, שום פטרוזיליה, אורז, מלח, פלפל שחור ותבלינים לפי הטעם
רק מוסיפים לבלילה עצמה שתי עגבניות לרבע קילו בשר טחון
 

פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוף פיקנטי ברוטב עגבניות

2-3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות גסות
1 גמבה חתוכה לקוביות
4-5 שיני שום

מטגנים את הנ"ל עד לריכוך קל
מוספים מלח
פלפל שחור גרוס
6 כרעיים ושוקיים של עוף

בתוספת אורז או פסטה
מושלם!
 

איילה אור

משתמש צעיר
אין לי כמויות כי זה תלוי בכמות שאת רוצה שיצא אבל החומרים:
עגבניות מרוסקות
שמן זית
מלח, סוכר, צ'ילי גרוס, פלפל שחור, תבלין לפיצה/ אורגנו, זעתר, אבקת שום.
ממש טעים!!
עשיתי אתמול מ500 גרם עגבניות מרוסקות על 2 קילו בצק פיצה.
 

צלמת אלופה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אין לי כמויות כי זה תלוי בכמות שאת רוצה שיצא אבל החומרים:
עגבניות מרוסקות
שמן זית
מלח, סוכר, צ'ילי גרוס, פלפל שחור, תבלין לפיצה/ אורגנו, זעתר, אבקת שום.
ממש טעים!!
עשיתי אתמול מ500 גרם עגבניות מרוסקות על 2 קילו בצק פיצה.
אפר להקפיא?
איך את מרסקת את העגבניות?
 

tbh

משתמש מקצוען
עגבניות מיובשות.
חוצה לחצי, קצת מלח גס מעל. שמה בתנור על 100-120 מעלות לשעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
כן, הרבה יותר שעות ממה שחשבתי.
אבל אחר כך שמה בקופסא עם שמן זית וזה טעים לגמרי.
והפלוס הוא שיוצא לך חצי ממה שנכנס אז למרות שנראה לך שיש לך המון עגבניות- זה לא כזה הרבה...
 

קוש

משתמש צעיר
עגבניות מיובשות.
חוצה לחצי, קצת מלח גס מעל. שמה בתנור על 100-120 מעלות לשעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
כן, הרבה יותר שעות ממה שחשבתי.
אבל אחר כך שמה בקופסא עם שמן זית וזה טעים לגמרי.
והפלוס הוא שיוצא לך חצי ממה שנכנס אז למרות שנראה לך שיש לך המון עגבניות- זה לא כזה הרבה...
עגבניות שרי?
 

tbh

משתמש מקצוען
עגבניות שרי?
עם שרי זה פחות שעות, כמובן.
אבל הולך יופי עם עגבניות רגילות. רק להתכונן ל12 שעות בתנור בערך. או יותר.
אפשר להשאיר את זה שם לילה. לילה ארוך אבל.
לדעתי הרגילות יצאו טעימות יותר.
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
רוטב פיצה (למריחה על הבצק. טעים מאד גם בטוסט):
שמים בסיר -
10 עגבניות חתוכות לרבעים
5 בצלים חתוכים גס
6-7 שיני שום
מעט שמן זית.
אופציונלי - עלי בזיליקום (מוסיף המון טעם)
מאדים על אש נמוכה עד שכל הירקות רכים ממש - מערבבים מדי פעם שלא יחרך.

מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, מלח פלפל (אני לא אוהבת אז לא שמה) ואורגנו יבש (אני אוהבת הרבה)
טוחנים בבלנדר מוט.
אפשר להוסיף שמנת מתוקה - לתוספת קלוריות (:

מעולה בהקפאה!
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
עם שרי זה פחות שעות, כמובן.
אבל הולך יופי עם עגבניות רגילות. רק להתכונן ל12 שעות בתנור בערך. או יותר.
אפשר להשאיר את זה שם לילה. לילה ארוך אבל.
לדעתי הרגילות יצאו טעימות יותר.
גיסתי חותכת אותם לקוביות גדולות,
מקצר מאד את זמן הייבוש
(אפילו מהר יותר מעגבניות שרי)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ו

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת עַל הַשְּׁמִינִית מִזְמוֹר לְדָוִד:ב יְהוָה אַל בְּאַפְּךָ תוֹכִיחֵנִי וְאַל בַּחֲמָתְךָ תְיַסְּרֵנִי:ג חָנֵּנִי יְהוָה כִּי אֻמְלַל אָנִי רְפָאֵנִי יְהוָה כִּי נִבְהֲלוּ עֲצָמָי:ד וְנַפְשִׁי נִבְהֲלָה מְאֹד (ואת) וְאַתָּה יְהוָה עַד מָתָי:ה שׁוּבָה יְהוָה חַלְּצָה נַפְשִׁי הוֹשִׁיעֵנִי לְמַעַן חַסְדֶּךָ:ו כִּי אֵין בַּמָּוֶת זִכְרֶךָ בִּשְׁאוֹל מִי יוֹדֶה לָּךְ:ז יָגַעְתִּי בְּאַנְחָתִי אַשְׂחֶה בְכָל לַיְלָה מִטָּתִי בְּדִמְעָתִי עַרְשִׂי אַמְסֶה:ח עָשְׁשָׁה מִכַּעַס עֵינִי עָתְקָה בְּכָל צוֹרְרָי:ט סוּרוּ מִמֶּנִּי כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן כִּי שָׁמַע יְהוָה קוֹל בִּכְיִי:י שָׁמַע יְהוָה תְּחִנָּתִי יְהוָה תְּפִלָּתִי יִקָּח:יא יֵבֹשׁוּ וְיִבָּהֲלוּ מְאֹד כָּל אֹיְבָי יָשֻׁבוּ יֵבֹשׁוּ רָגַע:
נקרא  41  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה