אני רוצה להכין במשלוח מנות מארז של שוגים קטנים ב2 צבעים
כמובן הדבר הראשון שחשבתי זה שוגים כהים ובהירים וזיגזוג הפוך למעלה...
ואז חשבתי אולי להוסיף לשוקולד הלבן קצת צבע מאכל ורוד ולעשות שוגים חומים וורודים וזיגזוג הפוך למעלה
השאלה אם זה מגעיל לאכול שוגי ורוד או לא?(בטעם לכאורה אין הבדל...)אתם הייתם מעיזים?
או מעדיפים תרגיל המוכר וזהו?
כמובן הדבר הראשון שחשבתי זה שוגים כהים ובהירים וזיגזוג הפוך למעלה...
ואז חשבתי אולי להוסיף לשוקולד הלבן קצת צבע מאכל ורוד ולעשות שוגים חומים וורודים וזיגזוג הפוך למעלה
השאלה אם זה מגעיל לאכול שוגי ורוד או לא?(בטעם לכאורה אין הבדל...)אתם הייתם מעיזים?
או מעדיפים תרגיל המוכר וזהו?