לבשל במים בערך 3 שעות, לקרר היטב, לחתוך לפרוסותיש למישהי מתכון מוצלח להכין את הרולדה, כרולדה ולא כדי לשים בטשולנט??
רק בלי ירקות שורש בבקשה...
תודהלבשל במים בערך 3 שעות, לקרר היטב, לחתוך לפרוסות
בסיר רחב לטגן בצל ו5-6 שיני שום, להוסיף כף חרדל+3 כפות דבש+כף טימין +1 כוס יין לבן לערבב
להוסיף את פרוסות הרולדה ולבשל על אש קטנה עוד חצי שעה.
אם אין מספיק נוזלים במהלך הבישול (מור לכסות את הפרוסות אבל לא הרבה מעבר) להוסיף.
אפשר נענע קצוצה או גבעולי סלרי חתוכים, הטעם יוצא קצת שונה אבל זה הולך טוב.תודה
סליחה על השאלה המצחיקה
אין לי טימין, לאיזה תבלין אחר זה דומה? או מה כדאי לשים במקום??
תודה, היה לנו טעים!!לבשל במים בערך 3 שעות, לקרר היטב, לחתוך לפרוסות
בסיר רחב לטגן בצל ו5-6 שיני שום, להוסיף כף חרדל+3 כפות דבש+כף טימין +1 כוס יין לבן לערבב
להוסיף את פרוסות הרולדה ולבשל על אש קטנה עוד חצי שעה.
, הי
אם אין מספיק נוזלים במהלך הבישול (מור לכסות את הפרוסות אבל לא הרבה מעבר) להוס
מתכון מבעלת קייטרינג הכנתי ויצא טעים מאודיש למישהי מתכון מוצלח להכין את הרולדה, כרולדה ולא כדי לשים בטשולנט??
רק בלי ירקות שורש בבקשה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
סילבוס חדש ל-2024!
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: