הסורבה הנ''ל הועלה כמתכון פסחי אבל הוא מתאים לכל השנה ובפרט לשבתות הקיץ החמות הבאות עלינו בע''ה בבריאות.
כמה דקות הכנה פשוטות וקלות ותוצאה מדהימה ונעימה לחיך.
על 500 גרם פרי -
תותים/ אננס/ בננה/ מנגו
8 כפות ריץ
4 כפות דבש / סוכר.
הכל במעבד מזון על הלהב של הסכין כמה דקות ארוכות וטובות עד שמתקבל סורבה.
בהצלחה רבה
בתמונה למעלה עשיתי שלוש שכבות
תות אננס מנגו.
התמונות למטה הן בעלות שתי שכבות תות ואננס.
בתאבון ולבריאות!
כמה דקות הכנה פשוטות וקלות ותוצאה מדהימה ונעימה לחיך.
על 500 גרם פרי -
תותים/ אננס/ בננה/ מנגו
8 כפות ריץ
4 כפות דבש / סוכר.
הכל במעבד מזון על הלהב של הסכין כמה דקות ארוכות וטובות עד שמתקבל סורבה.
בהצלחה רבה
בתמונה למעלה עשיתי שלוש שכבות
תות אננס מנגו.
התמונות למטה הן בעלות שתי שכבות תות ואננס.
בתאבון ולבריאות!