IMG_4495.JPG

המצרכים:
תבנית לעוגת שוקולד עם חור
בקבוק יין /בקבוק שוקו

והנה,
המתכון לעוגת שוקולד שבאמת אבל באמת אין לה מתחרים,
כל מי שטעם/קיבל ביקש מתכון רגע אחרי.
אז....
פורים שמח!
רוצו על זה:)

המתכון: (מדידה בכוסות חם)
2.5 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו
2.5 כוסות סוכר (אפשר להפחית- לבחירה)
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
מערבבים את כל היבשים יחד

מעל היבשים:
3/4 כוס שמן
4 ביצים שקשקשנו היטב לפני.

מרתיחים קומקום, ומכינים את המקצף בהיכון.
שופכים 2 כוסות מים רותחים על הכל
ומערבבים עם המקצף מיד,
שהמים החמים לא יהפכו את הביצים לחביתה.
לערבב היטב עד שהבלילה גבוהה ורוורירית.

למלא תבניות (מספיק ל-3 פסים/ ל-2 תבניות עגולות קטנות)
תנור שחומם מראש על חום 150-170 כחצי שעה בערך
עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

סירופ שוקולד:
2 שוקולד מריר מומס עם מעט קצפת ריצ'
ואפשר לקשט מעל כיד הדמיון הטובה.

פורים שמח!
שתפו איך יצא:)

IMG_4494.JPG