לאחרונה הייתי צריכה לכתוב על עצמי ועל העסק כמה מילים
אחד הדברים שקפצו לי וכתבתי זה את העריכת שולחן שבת שכבר בתור ילדה הייתי אוהבת לסדר ולעצב את השולחן כמו למשל לשים את הסלטים בצורה של פרח
אפשר לומר ששם הכל התחיל….
אז אם את כמוני כזו שאוהבת לסדר ולעצב אשמח לשתף אותך בעיצוב בר שבס"ד עשיתי – עם תמונות ושלבים של מאחורי הקלעים,
כמובן ששלב ראשון מתחיל מארגון מראש, רשימה של הדברים שצריך לקחת אבל טוב שהגעת אחרי שהכל ארוז...
את איתי? רדי מהאוטו, הגענו (כן אשמח אם תקחי את המזוודה איתך לאולם, תודה
אם את מכירה את האולם אז מראש את כבר יודעת איפה להעמיד את הבר (כמובן בתיאום עם בעלי הארוע)
טיפ ממני: בקשי מראש שהמקום יהיה פנוי ולא תצטרכי לגרור כסאות כמו שהיה לי בבר הזה
כאן למשל זה אולם שבד"כ מעמידים את הבר בקיר בצד אבל אז הרקע הוא דלת שקופה שמשקיפה לחניה, ולי זה לא מתאים.. גם יש לי פרחים לתלות ברקע אז בחרתי להעמיד את הבר בקיר הסופי, הלקוחה אומנם חששה כי אנשים לא מגיעים ל"סוף" האולם, אז אמרתי לה "אל תדאגי, לבר יגיעו…" וב"ה שהיא שמחה אח"כ על ההמלצה…
המפה – זה הבסיס של הבר, חשוב מאד לבחור בהתאם לבר שרוצים להעמיד ולמה שאת רוצה לשדר בארוע.
חשוב מאד שהמפה תהיה פרוסה יפה ומתוחה ושתיפול עד הרצפה – אם רוצים "להחביא" תחת השולחן את הציוד הנותר.
מפה חלקה או מקושקשת? לבנה או שחורה?
הכל תלוי מי הקהל.. מה את רוצה לשדר.. מה הולך להיות בבר.. מה הלקוח אוהב.. ואילו כלים תשתמשי?!
שימו לב שיש כאן 2 מפות - להקפיד מאד על אורך שווה!!
אוהבת ממש לשדרג גם את הניראות של הקיר מאחורה - במקרה הזה פרחי נייר אומנותיים של באשי וויל (למה לא מצליחה לתייג אותה?)
מתחילה להעמיד ולסדר לי את הכלים.
במרכז - מדף זכוכית מוגבה
אחריו לגובה - חישוק שיהיה לקינוחים
מהצדדים - מגשי ירקות שהבאתי כבר מוכנים מהבית
במזוודה שהבאתי זכוכיות – שימי לב שיש בה כרית, זה כדי שאני אוכל לנוח אחרי העבודה הרבה…..
טוב.. זה בשביל לבלום זעזועים לכל הזכוכיות שיש במזודה...
את הפירות, שייקים והפשטידות מביאה איתי מוכן כבר מהבית.
שייקים ובכלל חיתוכים ובלאגן - על שולחן עבודה בצד!! לא בשולחן הבר על המפה!!
מסדרת את הפינות של הבר, פירות במרכז, קינוחים בחישוק
מזיזה ומשנה לפי הצורך...
והבר עומד על תילו!!! בשמחות שלכם!!!