בדיוק נמרץ@תמי היין מערכת הקבצים FAT32 בדיסק און קיי הינה מוגבלת ל- 4G כל שעליך לעשות:
להעביר את הקבצים שנמצאים ב- D.O.K למקום אחר במחשב
קליק ימני על הדיסק הנשלף > איתחול > תחת מערכת הקבצים > לשנות מברירת מחדל FAT32
ל- exFAT כעת תוכלי להעביר כל קובץ מעל 4G, בהצלחה
וזה לא מוחק קבצים על בטוח?לא צריך לאתחל!
לוחצים במקלדת על התחל+r
נפתח חלון הפעלה רושמים cmd ואישור
בחלון שנפתח רושמים:
convert x: /fs:ntfs
במקום x רושמים את האות של הכונן
כותבים שטרודל, ומקלידים את שם המשתמש אותו רוצים לתייג.(איך כותבים את זה כקישור עם ה@ ליד?)
כאשר אין מערכת קבצים מוכרת זה או שהכונן במצב@יוסי מחשבים
אם אני מבין נכון את הפקודה, זה החלפת מערכת קבצים.
ואם אני מבין נכון - אולי אפשר להשתמש בפקודה הזו למקרה שהמחשב לא מוכן לזהות את האון קי בטענה ש'אין מנהל מערכת קבצים מוכר'?
חן חןתודה ענקית ליוסי מחשבים!!
זו בעיה שנתקלתי בה הרבה פעמים,
וכעת נכנסתי כדי להעלות פה שאלה,
והתשובה פשוט מחכה מוכנה..
ממש עזר לי, בדיוק בזמן.
??כאשר אין מערכת קבצים מוכרת זה או שהכונן במצב
לא ברור לי בכל איך הציטוט למה שכתבת והתגובה המוזרה נכנסו לתוך ההודעה שלי
בסברא: לא, הדבר הראשון שהמחשב צריך כדי לטפל בכונן זה לזהות אותו.אולי פרצו לך למשתמש..........
אולי בכל אופן יש לך ידע\סברא אם הרעיון שלי ישים?
היה לי שבוע שעבר מקרה כזה:בסברא: לא, הדבר הראשון שהמחשב צריך כדי לטפל בכונן זה לזהות אותו.
אם כי ההודעה שהצגת נדירה, יותר מצוי שהמחשב דורש לאתחל את הכונן כי הכונן פגום (שאז לא ניתן לאתחול) או שהכונן במצב RAW (זקוק לאתחול) אז מידיעה לא ניתן לעשות את מה שהצעת
היה לי שבוע שעבר מקרה כזה:
און קי (קצת ישן), שהמחשב זיהה ונתן לו אות (ב'מחשב' אפילו היה את תמונת האון קי עצמו), אך לא הסכים לפתוח בטענה ש'ההתקן לא מכיל מערכת קבצים מוכרת' (תרגום חופשי, צילום המקור שמור אצלי) וביקש לאתחל אותו. ניהול דיסקים זיהה אותו ואת התפוסה שלו.
בסופם של כמה נסיונות עקרים - בחרתי באתחול.
וראה זה פלא: האתחול הושלם תוך כמה שניות והדיסק שב לחיים. אך אליה וקוץ בה - הקבצים שהיו בו נמחקו (כמובן) ותכנת שחזור לא מצאה כלום....
אבוד... ולא חשוב.לא מאתחלים...
מנסים רקוברי פרטישן\
או שיש תוכנות שחזור שיודעות לשחזר גם ללא אות כונן
לא צריך לאתחל!
לוחצים במקלדת על התחל+r
נפתח חלון הפעלה רושמים cmd ואישור
בחלון שנפתח רושמים:
convert x: /fs:ntfs
במקום x רושמים את האות של הכונן
עניתי לך כאן:איפה זה התחל-איזה כפתור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: