דרוש מידע איך מבטלים קניה מחו"ל בגלל שגובים ממני "עמלות שחרור מהמכס" ?

21309

משתמש מקצוען
עשיתי קניה באתר ורבאודט. קניה משתלמת במיוחד בסכום של 308 ש"ח כולל 25 ש"ח דמי משלוח.
היום השליח של UPS מודיע לי שיש לו את החבילה אבל אני צריכה לשלם לו 240 ש"ח! הייתי המומה אך בבירור עם החברה נכתב לי שהם גובים את זה בגלל "עמלות שחרור מהמכס".
יש לכם מידע מה אני עושה? הקניה כבר לא שווה לי כמובן.
תודה!

ירקרק

משתמש צעיר
חרגתם מתקרת הפטור ממע"מ שהיא עד 75$ ולכך חייבו אותך (17% ועוד עמלות שקר כלשהן).
ניתן לסרב לקבל את החבילה והיא תוחזר לשולח (לא ברורה לי מה ההלכה בסיטואציה כזו - לגבי דמי המשלוח) אבל זה סטנדרט קיים.

21309

משתמש מקצוען
תודה על התשובה.
יש לך נסיון עם UPS? איך אני מסרבת אצלם לקבל?
זה לא כמו בדואר שאני פשוט לא אבוא לקחת. השליח מתקשר אלי...

GALAXY

משתמש מקצוען
זה שיטת עוקץ ידועה אצל חברות המשלוחים הללו, תמיד הם מפתיעים במחיר מופקע כשהפריט מגיע לארץ....
לכן יש אתר ידוע ואמין בשם idgu הקעשור אליו הוא זה https://idgu.co.il
האתר המוצלח הזה, שלשם את שולחת את הקישור של הפריט שאת רוצה לקנות, הם שולחים לך בחזרה הצעת מחיר כולל הכל ללא הפתעות!!!! את משלמת להם את הכסף, והם שוברים תראש ומביאים לך הפריט עד הבית!!
זה מיועד להזמנות מאמזון ועוד שלא שולחים לישראל בדרך כלל.

good things

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תודה על התשובה.
יש לך נסיון עם UPS? איך אני מסרבת אצלם לקבל?
זה לא כמו בדואר שאני פשוט לא אבוא לקחת. השליח מתקשר אלי...
את מוסרת לשליח הודעה בע"פ שאת מסרבת לקבל בגלל עמלת מכס
ודרך אגב קניתי בחברה הנ"ל מס' פעמים בסייל ושלחו לי חשבוניות עם המחיר המלא חוייבתי במכס וביטלתי את הקניה הפרוצדורה היתה פשוטה מאד
מעבר לסירוב את צריכה ליצור קשר באתר החברה ע"מ לסגור הליכים ולקבל חזרה את הכסף
אם קנית דרך PAY PAL אפשר ליישב מחלוקת דרכם ואז זה עניין מאד פשוט ומהיר

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
את יכולה לדבר איתי בנייד היה לי סיפור דומה 0504148180

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כל יום שזה נשאר במכס זה מכפיל את העלות בהצלחה תחליטי מהר מה עושה כמובן מה שטוב לך

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קרה לי מקרה כזה עם מקס אנד ספנסר לא שמתי לב שעברתי את ה-275 ש"ח שזה 75 $
התקשרו אלי מהמכם שהבילה הגיעה ויש לזה עלות שחרור אם אני לא מחליטה עד היום בערב זה מכפיל כל יום את העלות כמובן שעשעתי כלכולטור ביני לבין עצמי והחלטתי לקחת את החבילה
הם לא שחררו עד ששמלתי באשראי
כמובן שעשיתי חשבון שכל דבר יצא לי יותר יקר למדתי לפעם הבאה

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
זה לא עוקץ כל המדינה הזאת עוקץ אחד גדול ברגע שעברת את הסכום ללא מכס שוחטים אותך (סליחה ) זה התנהלות של מס הכנסה בארץ

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
את יכולה להגיד לו שאת מסרבת אבל תשלמי על הקניה , החברה בחו"ל לא תחזיר לך את הכסף
תעשי חושבים אם שווה לך להפסיד את הכסף
מה שכן תתכתבי עם החברה תראי מה הם אומרים אם את יכולה לקבל זיכוי ואז תבטלי אבל אל תשכחי כל יום שזה נשאר במכם זה מכפיל את הסכום הראשוני שאמרו לך

21309

משתמש מקצוען
תודה לכולם!
אביגיל - הם כבר הוציאו את זה מהמכס! זה היה כבר ביד אצל השליח מתחת הבית שלי.... ושלחו לי קבלה על עמלות שחרור מהמכס.
בגלל ששילמתי בפייפאל אני לא חוששת לכסף שלי. מנסיוני איתם 3 שנים אני מיד מקבלת את הכסף בחזרה!
מה שמעצבן אותי זה שהסכום חרג רק בגלל תוספת של 25 ש"ח דמי משלוח + 10 שח בערך של עמלות המרת כסף מיורו לשקלים. לא פרטי הביגוד שעליהם חל המכס.
ובכלל היו צריכים להודיע לי שיש לי חבילה במכס - האם לשחרר אותה תמורת 240 שח?. מי יסכים לסכום כזה?

מיכל Design

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
אמורה להגיע לי חבילה לארץ בעלות של יותר מ 75$
יש אפשרות להינצל מהגזירה הזאת?

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
שאלה אם קניתי בפחות מ75% אבל התוספת משלוח גורמת לחריגה מ- 75% .
משהו יודע האם גם אז היא תתקע לי במכס?
(גם בורבאודט)

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
תודה לכולם!
אביגיל - הם כבר הוציאו את זה מהמכס! זה היה כבר ביד אצל השליח מתחת הבית שלי.... ושלחו לי קבלה על עמלות שחרור מהמכס.
בגלל ששילמתי בפייפאל אני לא חוששת לכסף שלי. מנסיוני איתם 3 שנים אני מיד מקבלת את הכסף בחזרה!
מה שמעצבן אותי זה שהסכום חרג רק בגלל תוספת של 25 ש"ח דמי משלוח + 10 שח בערך של עמלות המרת כסף מיורו לשקלים. לא פרטי הביגוד שעליהם חל המכס.
ובכלל היו צריכים להודיע לי שיש לי חבילה במכס - האם לשחרר אותה תמורת 240 שח?. מי יסכים לסכום כזה?
חייב להיות שזה חרג, על המרת מטבע ועל דמי משלוח לא משלמים מעמ.

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
שאלה אם קניתי בפחות מ75% אבל התוספת משלוח גורמת לחריגה מ- 75% .
משהו יודע האם גם אז היא תתקע לי במכס?
(גם בורבאודט)
כמו שציינתי קודם, 75 דולר ללא עלות משלוח, החבילה יכולה לעלות יותר אם זה כולל דמי משלוח שמצויינים בפירוש. בנוסף, בעסקאות חו"ל אפשר לבקש מהשולח לכתוב שזה "מתנה" לפעמים זה עובד.

טובה ע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אז אם אני רוצה להזמין כמה מוצרים (אליאקספרס), יעזור אם אני אחלק את הקניה לכמה משלוחים, כך שכל משלוח יהיה פחות מ75$?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה