דרוש מידע איך מבטלים קניה מחו"ל בגלל שגובים ממני "עמלות שחרור מהמכס" ?

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אני עשיתי הרבה פעמים הזמנות של מעל הסכום הזה ורק פעם אחת שילמתי מכס וגם זה היה סכום של 70 שקל בערך, כנראה שרב הפעמים הם לא בודקים,
לגבי אליאקספרס, אם זה כמה מוצרים, כנראה שזה מכמה מוכרים, כל מוכר שולח את החבילה שלו בנפרד גם ככה.

טובה ע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אני עשיתי הרבה פעמים הזמנות של מעל הסכום הזה ורק פעם אחת שילמתי מכס וגם זה היה סכום של 70 שקל בערך, כנראה שרב הפעמים הם לא בודקים,
לגבי אליאקספרס, אם זה כמה מוצרים, כנראה שזה מכמה מוכרים, כל מוכר שולח את החבילה שלו בנפרד גם ככה.
לא, זה מוצר אחד מחברה אחת - וילונות, אבל הם מוכרים כל חלק בנפרד, ואני צריכה עבור כמה חלונות ... ילך?

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
לא, זה מוצר אחד מחברה אחת - וילונות, אבל הם מוכרים כל חלק בנפרד, ואני צריכה עבור כמה חלונות ... ילך?

לא יודעת אם הם יצרפו לך את החבילות לאחת,
אולי תהיה פה מישהי עם נסיון...
בהצלחה.

david48483

משתמש צעיר
אז אם אני רוצה להזמין כמה מוצרים (אליאקספרס), יעזור אם אני אחלק את הקניה לכמה משלוחים, כך שכל משלוח יהיה פחות מ75$?
לפי החוק אם יש הפרש של 48 שעות בין המשלוחים זה לא מצטרף ביחד
אם זה משלוח אקספרס זה יעבור במכס, במשלוח רגיל רוב הסיכויים שזה לא יעבור במכס, ניתן גם לבקש מהמוכר שיכתוב מחיר נמוך יותר
(אני שילמתי לאחרונה מכס בסכום של 35 ש"ח לדואר ישראל ללא עמלת שחרור וכו')

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
היה לי סיפור דומה עם האתר הזה, הגיע השליח לבית ביקש לשלם מע"מ+ אמרתי לו שאני מסרבת לקבל את החבילה, והיא חזרה אליהם. הם זיכו אותי בסכום המלא של הקניה.

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אמאלה הצלתם אותי מנזק מטורף. שקלתי להזמין מאליאקספרס עגלה מדהימה זהה במדויק למפוארת של מימה. וזה עולה רק כאלפיים שח כולל משלוח. והנה עכשיו אני מגלה שיכלתי ליפול בפח עמוק

טובה ע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אמאלה הצלתם אותי מנזק מטורף. שקלתי להזמין מאליאקספרס עגלה מדהימה זהה במדויק למפוארת של מימה. וזה עולה רק כאלפיים שח כולל משלוח. והנה עכשיו אני מגלה שיכלתי ליפול בפח עמוק
אבל אולי שווה לך אם הקניה כולל מחיר המכס נמוכה מהקנייה בארץ

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
Screenshot_20180313-225108.png

זאת העגלה. תבינו איזה מדהימה היא נראית ובסך הכל 2000 שח. פשוט הזוי. אבל עכשיו המכס הפיל לי את הלב.

היא מגיעה בצבעים לבן או חום עור

טובה ע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אם זה משלוח אקספרס זה יעבור במכס, במשלוח רגיל רוב הסיכויים שזה לא יעבור במכס, ניתן גם לבקש מהמוכר שיכתוב מחיר נמוך יותר
נראה לי שזה לא אקספרס, (כתוב בערך חודש ימים) , אני יכולה להזמין כל נגלה בהפרש של מעל יומיים- שלושה ולא יעלה לי מכס?

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
צפה בקובץ המצורף 337118

זאת העגלה. תבינו איזה מדהימה היא נראית ובסך הכל 2000 שח. פשוט הזוי. אבל עכשיו המכס הפיל לי את הלב.

היא מגיעה בצבעים לבן או חום עור
רק שהתמונות לא ממש קשורות למציאות. הרי זה הכל חיקויים אבל בץמונות הם שמים את המקור שנראה מדהים ו אכזבה היא כשפותחים בבית.

איכפתי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
רק שהתמונות לא ממש קשורות למציאות. הרי זה הכל חיקויים אבל בץמונות הם שמים את המקור שנראה מדהים ו אכזבה היא כשפותחים בבית.
למה נראה לך? בנתיים רוב רובם של המוצרים שקניתי באליאקספרס היו זהים לתמונה.
ובמקרה שהמוכר נוכל וממקם תמונה שקרנית אפשר להתלונן נגדו.

כלל הברזל הוא לקנות רק ממישהו שעומד בשני התנאים: קנו ממנו לפחות מאות לקוחות באתר. והתנאי השני הוא שמעל 95 אחוז מהם ממליצים עליו.

מוכר שעומד בשני התנאים דלעיל לא סביר שיהיה כזה נוכל כי הוא יודע מצויין שיש לו המון מה להפסיד אם יעיז.

רק מוכר שהמכירות שלו בודדות באתר יהיה מסוגל לעקוץ כי באמת אין לו היסטוריה טובה ואין לו עם מה להציע את עצמו כאמין וותיק אז כגוי נוכל הוא מעדיף ללכת על האפשרות של לעשות קופה קטנה ומהירה באמצעות עוקץ מאשר לעבוד קשה ולחכות שהתנהלותו הטובה תשכנע עוד ועוד לקנות דווקא אצלו

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
זה לא עוקץ. רק שהמוצר זהה לתמונה רק בצבע ובצורה. החומרים פשוטים יותר. גם בבגדים בד"כ התמונה תהיה מבד איכותי עם נפילה יפה וכו' והמוצר שמגיע זהה אבל הרבה פחות יפה.

אנוכי

משתמש מקצוען
למה נראה לך? בנתיים רוב רובם של המוצרים שקניתי באליאקספרס היו זהים לתמונה.
ובמקרה שהמוכר נוכל וממקם תמונה שקרנית אפשר להתלונן נגדו.

כלל הברזל הוא לקנות רק ממישהו שעומד בשני התנאים: קנו ממנו לפחות מאות לקוחות באתר. והתנאי השני הוא שמעל 95 אחוז מהם ממליצים עליו.

מוכר שעומד בשני התנאים דלעיל לא סביר שיהיה כזה נוכל כי הוא יודע מצויין שיש לו המון מה להפסיד אם יעיז.

רק מוכר שהמכירות שלו בודדות באתר יהיה מסוגל לעקוץ כי באמת אין לו היסטוריה טובה ואין לו עם מה להציע את עצמו כאמין וותיק אז כגוי נוכל הוא מעדיף ללכת על האפשרות של לעשות קופה קטנה ומהירה באמצעות עוקץ מאשר לעבוד קשה ולחכות שהתנהלותו הטובה תשכנע עוד ועוד לקנות דווקא אצלו
את יכולה לנסות דרך אלי אקספרס יש ולא דרך זיפי, זה יעלה לך בטח כמה מאות פחות.

טובה ע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי

@david48483, הזמנתי נגלה אחת ביום חמישי ועכשיו אני רואה בסטטוס הזמנה שזה עדיין לא נשלח, האם אפשר להזמין נגלה הבאה או שעדיף להמתין עד שהמשלוח הראשון יהיה בדרך?
הנה העתק של הסטטוס:
Status:
The supplier is processing your order
Reminder:
Your order will be automatically cancelled if the seller fail to ship your order in 9days 11hours 17minutes 06seconds .

תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה