מתעניינת בה לגבי מעבר לטיולון...מבחינה השימוש השוטף- ממליצה מאד מאד מאד. בן שנה ורבע ועדיין איתה.
לא נראה לי שיש עגלה נוחה כמוה מהבחינות שציינת . גם במדרגות היא נוחה באופן מיוחד.מתעניינת בה לגבי מעבר לטיולון...
מבחינת נוחות לילד, מוחות נסיעה ורוחב מושב, מקום לרגליים וכו' איך היא?
לא נראה לי שיש עגלה נוחה כמוה מהבחינות שציינת . גם במדרגות היא נוחה באופן מיוחד.
היום שהוא גדול, טיפונת מפריע לי שאין פגוש קדמי בשבילו. ילד סקרן שאוהב לראות את העולם.
כתבתי פעם וכותבת שוב אחרי שימוש של חמישה חודשים
עגלת אפה בייבי דגם מינו- מהממת שאני לא מבינה למה בכלל קונים אחרות ובמיוחד לא בוגבו.
עגלה קלה יפה וסופר יציבה. נוחה ביותר במדרגות ואני מדברת על ארבע קומות של מדרגות צרות במיוחד
עולה בסביבות ה 2000.
מגיעה עם אמבטיה ועם טיולון בנפרד.
הצללה מעולה במיוחד באמבטיה.
את הטיולון טרם ניסיתי, אבל עושה רושם שהם חברה שעושה הכל בשביל נוחות ואיכות. (למשל מביאים שני ניילונים לגשם, אחד לאמבטיה אחד לטיולון בלי שקל תוספת)
מוצאת את עצמי הולכת בקלילות רבה ומרחמת בכל מאודי על מובילות הבוגבו שלפעמים לא יכולות לעלות ארבע מדרגות בכניסה לחנות.
נקנתה בשילב, לא ראיתי אותה בחנויות נוסהי,
איך הורדת?? אני בדיוק עכשיו מנסה להוריד ופשוט לא מצליחהההההיש לי סיטי תור
אחרי כ8 חודשים שימוש נתקעו הגלגלים
מאז היא שוכבת (סתם כי לא שלחתי לתיקון)
הצטערתי שלא קניתי יויו
הורדתי פעם אחת לכביסה והיה סיוט להחזיר
סיוט!איך הורדת?? אני בדיוק עכשיו מנסה להוריד ופשוט לא מצליחההההה
איך הצלחת ריבונו של עולם להוציא את הבד מהמסילות של הצדדים????סיוט!
להוריד עוד אפשר בכח
תשאלי איך מחזירים..
עדיף כבר לשטוף באמבטיה עם אבקת כביסה
צריך לתפוס את הכיוון של הזוית ואז למשוך בכחאיך הצלחת ריבונו של עולם להוציא את הבד מהמסילות של הצדדים????
מעצבן היא ממש מלוכלכתתתת
סיוטצריך לתפוס את הכיוון של הזוית ואז למשוך בכח
אבל להחזיר היה כמעט בלתי אפשרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: