לא הבנתימה הכוונה משפיע? האם חוץ מלראות את הפרוגרס בר יש עוד משהו?
כשאתה שומר אחד, גם השינויים בשני נשמרים?לא הבנתי
לאכשאתה שומר אחד, גם השינויים בשני נשמרים?
אני לא מתכוון באחד הגליונות,Excel מתנהגת בדיוק שאר מוצרי Office
כל מופע של היישום אינו תלוי בשום קשר למופע אחר, כך שאין סיבה שאם תשמור שינויים במופע אחד, ישמרו השינויים במופע השני
אולי אתה מתכוון לגליונות בתוך ה Excel עצמו?
אם כן, אכן פקודת השמירה תוחל על כל הגליונות, כיון שזה לא פקודה ברמת הגליון, אלא ברמת הקובץ.
בהצלחה
אכן UNDO / CTRL+Z/Y עובד במקביל על שני קבציםלא
אני לא מתכוון באחד הגליונות,
אלא 2 אקסלים נפרדים.
אני מעתיק מאחד ואז עובר לשני ועושה פעולה כלשהיא.
וכשאני רוצה לבטל את העתקה בראשון אני עושה CTRL Z זה מחזיר לי את הפעולה באקסל האחרון שביצעתי בו פעולה ולא באקסל שאני נמצא בו.
מקווה שהובנתי-
כדי לבטל העתקה לא צריך לעשות Ctrl+Z, מספיק לעמוד על משבצת ריקה ולעשות Delete.וכשאני רוצה לבטל את העתקה בראשון
לא נראה שהתכוון למצב ההעתקה אלא לפעולת ההעתקהכדי לבטל העתקה לא צריך לעשות Ctrl+Z, מספיק לעמוד על משבצת ריקה ולעשות Delete.
דוקא נראה לי מדבריו שהתכוון לפעולת ההעתקה.לא נראה שהתכוון למצב ההעתקה אלא לפעולת ההעתקה
הבנתי מאשכול זהאה, סליחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: