זה גם מה שאנחנו ידענו מראש. אך למעשה שלחנו את המסמכים ב7/12, הם הגיעו לשגרירות ב11/12, וב29/12 כבר הונפקו הכרטיסים. לקח להם חודש להגיע לארץ בדואר.קיצור -
השגרירות בארץ טוענת שזה לוקח 10 חודשים..
מה שכתוב 7-10 שבועות מדובר על החזרת המסמכים המקוריים מהם לנמען
הכרטיס SSN נשלח מארה"ב ועד שמתקבל וכו' ולכן לוקח 10 חודשים
אשמח אם את יודעת איזה מסמכים מקוריים בדווקא הם דורשים בניו יורקעשינו בברוקלין
ובפעם שלא קיבלנו את המסמכים בחזרה מיד התקשרתי הרבה פעמים והמתנתי שעות בטלפון ודיברתי עם מעל עשרה נציגים עד שנתנו לי מידע איפה המעטפה והסכימו לשלוח שוב.
דרכון של הילד ושל הורה אחד (חתומים!)אשמח אם את יודעת איזה מסמכים מקוריים בדווקא הם דורשים בניו יורק
אשמח לקבל ממך את המספר של המשרד של SSN בברוקליןדרכון של הילד ושל הורה אחד (חתומים!)
מסמך מקורי של הוכחת אזרחות (תעודת לידה אמריקאית /תעודת CRBA / תעודת אזרחות)
טופס SS-5
טלפון:אשמח לקבל ממך את המספר של המשרד של SSN בברוקלין
תודה רבה
מתי אתם הגשתם שם בקשהטלפון:
866-331-6405
בדואר ב2022מתי אתם הגשתם שם בקשה
מה יצא לכם איך הכי מהיר וקל לשלוח עכשיו כדי להצליח לקבל על 2023?קיצור -
השגרירות בארץ טוענת שזה לוקח 10 חודשים..
מה שכתוב 7-10 שבועות מדובר על החזרת המסמכים המקוריים מהם לנמען
הכרטיס SSN נשלח מארה"ב ועד שמתקבל וכו' ולכן לוקח 10 חודשים
מאיפה המידע?כי עכשיו הם לא רוצים שישלחו בדואר
ווא ממש יעזור לי, אני גם במשרד בברוקלין.לאיזה משרד שלחתם?
אני מכינה מעטפה למשרד בברוקלין,
אם עוזר לך יש לי מישהו שנוסע מחר בצהריים
איזה טופס צריך למלאות?אנחנו שלחנו לשגרירות פה בארץ עם דואר שליחים (איסוף מהבית). שלחנו ב7/12 ואתמול (29/1) הגיעו הכרטיסים ב"ה.
(עבור המסמכים המקוריים צריך לשלוח תעודת משלוח נוספת מדואר שליחים עבור ההחזרה - כאן מוציאים אותה: https://israelpost.co.il/embassy בעלות של 60 ש"ח)
טרם הצלחנו. מחפש קרובי משפחה שיגשו פיזית וינסו (ואם לא שישלחו בדואר בתוך ארה"ב)מה יצא לכם איך הכי מהיר וקל לשלוח עכשיו כדי להצליח לקבל על 2023?
איזה טופס צריך למלאות?
ומה צריך לשלוח להם חוץ מהטופס ודרכון של הילד?
ומה הטלפון של דואר שליחים?
תודה רבה!
<תאריך, לדוגמה: February 5, 2024>
ATTN: Federal Benefits Unit
U.S. Embassy, Jerusalem
To whom this may concern:
Enclosed you will find:
1. For <שם הילד>
1.1. SS5 Application
1.2. Birth certificate + copy
1.3. Citizenship Certificate (N560) + copy
1.4. Foreign Passport + copy
2. For <שם האב\האם האזרח\ית>, <Father/Monther> of <שם הילד>:
2.1. Passport + copy
3. Pre Paid Label for Israeli post courier services to return the original documents
Thank you,
<שם האב\האם האזרח\ית>
<Father/Monther> of Applicant
E-mail: <כתובת אימייל>
Phone: <+טלפון בתוספת קוד מדינה לדוגמה: 972-55-1234567>
תודה על הפירוט הברור,
- למלא את הטופס הזה: https://www.ssa.gov/forms/ss-5.pdf
- דרכון של הילד (אמריקאי או אם אין אז ישראלי) - מקור + העתק
- תעודת לידה של הילד - מקור + העתק
- תעודת אזרחות של הילד - מקור + העתק
- דרכון אמריקאי של ההורה האזרח - מקור + העתק
- תעודת משלוח מדואר ישראל להחזרת המסמכים המקוריים שמוציאים כאן: https://israelpost.co.il/embassy
- לא חייבים אבל מומלץ - מכתב מקדים עם פירוט של מה שלחתי ועבור מי, וכן פרטים ליצירת קשר איתנו. אנחנו שכחנו לשלוח את תעודת המשלוח להחזרת המסמכים ובגלל המכתב המקדים הזה ידעו איך ליצור איתנו קשר כדי לבקש שנשלח את תעודת המשלוח במייל.
כל מה שרשום בתוך <> צריך לשנות לפי הצורך..
קוד:<תאריך, לדוגמה: February 5, 2024> ATTN: Federal Benefits Unit U.S. Embassy, Jerusalem To whom this may concern: Enclosed you will find: 1. For <שם הילד> 1.1. SS5 Application 1.2. Birth certificate + copy 1.3. Citizenship Certificate (N560) + copy 1.4. Foreign Passport + copy 2. For <שם האב\האם האזרח\ית>, <Father/Monther> of <שם הילד>: 2.1. Passport + copy 3. Pre Paid Label for Israeli post courier services to return the original documents Thank you, <שם האב\האם האזרח\ית> <Father/Monther> of Applicant E-mail: <כתובת אימייל> Phone: <+טלפון בתוספת קוד מדינה לדוגמה: 972-55-1234567>
דואר שליחים הזמנתי דרך האתר של דואר ישראל. באיזור האישי יש אפשרות להזמין "שליחות מדלת לדלת ללא מנוי". המען הוא:
שגרירות ארצות הברית
דוד פלוסר 14
ירושלים
9378322
הוספתי בהערות: ATTN: Federal Benefits Unit
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: