טכנית אפשר. קחי בחשבון ששניהם מתוקים מאד וביחד המתיקות עלולה להיות קצת מוגזמת.יש לי חצי ריץ מוקצף וקרם פטיסייר קנוי
איך אפשר לשדך בינהם?
אפשר לערבב אותם ביחד ולזלף לכוסות?
טכנית אפשר. קחי בחשבון ששניהם מתוקים מאד וביחד המתיקות עלולה להיות קצת מוגזמת.יש לי חצי ריץ מוקצף וקרם פטיסייר קנוי
איך אפשר לשדך בינהם?
אפשר לערבב אותם ביחד ולזלף לכוסות?
יש יחס מסוים שכן יביא לי גרסה מעודנת?טכנית אפשר. קחי בחשבון ששניהם מתוקים מאד וביחד המתיקות עלולה להיות קצת מוגזמת.
תקציפי עם מעט מים / חלב (לעידון).יש לי חצי ריץ מוקצף וקרם פטיסייר קנוי
איך אפשר לשדך בינהם?
אפשר לערבב אותם ביחד ולזלף לכוסות?
המכשיר מספיק חם?אני באמצע להכין וופל בלגי
שמתי כבר 2 פעמים את הבלילה והוופל אפוי בחוץ ובפנים לא כל כך,
מה עושים?
המתכון הוא:
2 ביצים
240 מ"ל חלב
50 גרם חמאה מומסת בכוס ורבע מים רותחים
1/4 כוס סוכר
1/4 ככוס שמן(כדי שלא ידבק למכשיר)
1+1/2 כוס קמח
1 א"א
1/4 כפית מלח
הכנתי כפול 4 בלילות
אני חייבת להערב 40 וופלים
אנא עזרתכםםםםםםםם
הוספתי עוד קמח וזה לא עוזר
המכשיר היה רותח אעלה אדים רביםהמכשיר מספיק חם?
זה לא בעיה בתערובת זה בעיה במכשיר
כפיתמה היחס של שום גבישי ושיני שום?
כמה כפיות אני צריכה לשים במתכון שדורש 3 שיניים?
לא ידעתי לעזור, אבל ריחמתי עלייך.המכשיר היה רותח אעלה אדים רבים
לאפות עכשיו ולהקפיא.באמצע הכנת בצק לחלות
רוצה לנקות את המיקסר לפסח כבר השבוע (את התנור רק שבוע הבא)
ובני הבית אוהבים בשבת רק חלות מאפה בית...
מה עדיף:
1. להקפיא בצק, ובשבוע הבא רק להכניס לאפיה
2. לאפות עכשיו, ולהקפיא עד שבוע הבא
תודה רבה!
לאפות עכשיו ולהקפיא.
גם אני יוצא טרי כאילו אפית עכשיולאפות עכשיו ולהקפיא.
ע"מ שיצא כמו טרי תכניסי למקפיא כשזה עדיין לא הספיק להתקרר עד הסוף.
אם זה למוס- זה בסדרהקצפתי ריץ'+קרם קפוצ'ינו, והקצף נשבר.
יש פתרון?
זה מיועד לטרייפל (שכבות של פרורי עוגה וקצף).אם זה למוס- זה בסדר
אם זה למריחה על עוגה- תלוי אם נהיה דליל
אם זה לא דליל אז אין סיבה שלאזה מיועד לטרייפל (שכבות של פרורי עוגה וקצף).
גם ילך?
תודה רבהאם זה לא דליל אז אין סיבה שלא
אם דליל- תוסיפי פודינג וניל
תכיני בצק ביד, וחסכת התלבטות.לנקות את המיקסר לפסח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: