אם זה לפתיחת מייל חדש אני יכולה לנסות לפתוח אצלי בלי הודעה - לאחרונה הצלחתי בדרך מורכבת אך יעילה.אין מישהו?
מאוד דחוף לי
אם זה לפתיחת מייל חדש אני יכולה לנסות לפתוח אצלי בלי הודעה - לאחרונה הצלחתי בדרך מורכבת אך יעילה.אין מישהו?
מאוד דחוף לי
אם זה לפתיחת מייל חדש אני יכולה לנסות לפתוח אצלי בלי הודעה - לאחרונה הצלחתי בדרך מורכבת אך יעילה.
אין אף אחת שיכולה?אני צריכה דחוף!!!
יש מישהו שיכול לקבל בשבילי
לא הבנתי מה היא חידשה שלכן גוגל לא יבקשו SMSככה יוצרים חשבון חדש בג'ימייל בלי בעיות... - קדם
ראשית, דאגי שיפתח לך חלון כזה: 👌 איך מגיעים אליו? מכל מייל שפתוח (תבחרי ב”הוספת חשבון אחר”) עכשיו, תבחרי בחשבון חדש: 🤔 במה מומלץ לבחור?…kedemcenter.co.il
???אין אף אחת שיכולה?
אפשר אצלי.אין אף אחת שיכולה?
אין לי הודעות פרטיותאפשר אצלי.
שלחו לי הודעה אישית
גם לי אין.אין לי הודעות פרטיות
אם זה דחוף לך אני ישים מייל לדקה וימחק.אין לי הודעות פרטיות
אהממלא הבנתי מה היא חידשה שלכן גוגל לא יבקשו SMS
אפשר לנסות אצליאהממ
המאמר הזה ישן ,
אפשר לראות את זה לפי הצילומי מסך
אבל האם מישהי יודעת על פתרון?
אני צריכה עכשיו מיייל נוסף ולא מצליחה לפתוח בגלל הSMS שהם דורשים
לא עוזר...
לא עוזרתנסי לפתוח מייל חדש בחלון אנונימי
.לא עוזר
עדיין לאהסתדרתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: