PA700 - עזרה טכנית דחופה

• פותח הנושא 600
  • פורסם בתאריך

600

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אשמח לדעת איך אני מעתיק דגימות חיצוניות ושהPCM שלהם לא יתנגש עם הPCM של הסט שיש על הכלי [PA700] אני שובר את הראש כדי להבין איך אני יעתיק דגימות מסטים אחרים ולשלב אותם עם הסט הנוכחי על ה700..
אשמח לתשובה..
בנוסף אני מרגיש קצת בעיות בסאונד של הרמקולים.. כל לחיצה על סאונד משמיעה צרימות כאלו קטנות.. איך אפשר לזהות בעיה ברמקולים? וכמה עולה החלפת רמקולים?
דחוף במיוחד.. פשוט אני לא הרבה זמן עם ה700 והניסיון שלי איתו בהרבה תחומים דל..

ששון 2

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אשמח לדעת איך אני מעתיק דגימות חיצוניות ושהPCM שלהם לא יתנגש עם הPCM של הסט שיש על הכלי [PA700] אני שובר את הראש כדי להבין איך אני יעתיק דגימות מסטים אחרים ולשלב אותם עם הסט הנוכחי על ה700..
אשמח לתשובה..
בנוסף אני מרגיש קצת בעיות בסאונד של הרמקולים.. כל לחיצה על סאונד משמיעה צרימות כאלו קטנות.. איך אפשר לזהות בעיה ברמקולים? וכמה עולה החלפת רמקולים?
דחוף במיוחד.. פשוט אני לא הרבה זמן עם ה700 והניסיון שלי איתו בהרבה תחומים דל..
אני עושה את העבודות האלו אתה יכול לפנות למייל beat.898.193 גימל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה