הוא פופלארי בארה"ב ואת שמו NUTS & BOLTS הוא קיבל בגלל הצ'ריוס שהוא מכיל בד"כ ובייגלאך שנראים כאום ובורג- NUTS ו BOLTS. תמונה מהרשת:
אני הכנתי גירסא משלי
עם תיבול משלי
עם רכיבים שהיו לי זמינים ושבהם בחרתי מתוך רצון שיוסיפו מהטעמים של עצמם לחטיף הפיקנטי [והממכר..] הזה
אז מה יש לנו כאן?
מיני קוקטייל קרקרים עם שומשום של נשנושים
צ'יפס בטעם טבעי
בייגלה מקלות דקים
איר ביס בטעם בצל
קבוקים [אמריקאים], קטנים עם ציפוי מבריק
שקדים קלויים
מה עוד אפשר להוסיף?
ביסלי גריל, צ'יריוס טבעי, אפרופו [לא מתובל], וכדומיהם
איך מכינים?
מערבבם את כל החטיפים והפיצוחים בתבנית גדולה.
יוצקים מלמעלה מעט שמן
מתבלים במעט פלפל שחור, פפריקה חריפה, אבקת שום- לפי הטעם. כדאי לשים כמות לא גדולה. לערבב היטב עם התערובת שבתבנית באופן שכל התערובת מצופה בתבלינים ולטעום. אם רוצים חריף יוצר, מוסיפים עוד פפריקה חריפה ואבקת שום.
אופים בתנור כ 7 דקות תוך כדי ערבוב שלא ישרף. 180 מעלות
מוציאים ומקררים.
החטיף מוכן
ממליצה להחביא את רובו אחרת יקרה מה שקרה כאן...וד"ל.
אני ארזתי בקופסאות של סלט כמו בסלטיות עם מכסה מחובר. אפשר להכין כבר היום לפורים ולארוז. נשאר טרי ופריך גם שבועיים ויותר בתוף קופסא אטומה היטב. חשוב לארוז רק לאחר החטיף התקרר לחלוטין.
טיפ: לטעם עשיר יותר אפשר להמיר לחלבי ולהשתמש בחמאה מומסת במקום שמן
אני הכנתי גירסא משלי
עם תיבול משלי
עם רכיבים שהיו לי זמינים ושבהם בחרתי מתוך רצון שיוסיפו מהטעמים של עצמם לחטיף הפיקנטי [והממכר..] הזה
אז מה יש לנו כאן?
מיני קוקטייל קרקרים עם שומשום של נשנושים
צ'יפס בטעם טבעי
בייגלה מקלות דקים
איר ביס בטעם בצל
קבוקים [אמריקאים], קטנים עם ציפוי מבריק
שקדים קלויים
מה עוד אפשר להוסיף?
ביסלי גריל, צ'יריוס טבעי, אפרופו [לא מתובל], וכדומיהם
איך מכינים?
מערבבם את כל החטיפים והפיצוחים בתבנית גדולה.
יוצקים מלמעלה מעט שמן
מתבלים במעט פלפל שחור, פפריקה חריפה, אבקת שום- לפי הטעם. כדאי לשים כמות לא גדולה. לערבב היטב עם התערובת שבתבנית באופן שכל התערובת מצופה בתבלינים ולטעום. אם רוצים חריף יוצר, מוסיפים עוד פפריקה חריפה ואבקת שום.
אופים בתנור כ 7 דקות תוך כדי ערבוב שלא ישרף. 180 מעלות
מוציאים ומקררים.
החטיף מוכן
ממליצה להחביא את רובו אחרת יקרה מה שקרה כאן...וד"ל.
אני ארזתי בקופסאות של סלט כמו בסלטיות עם מכסה מחובר. אפשר להכין כבר היום לפורים ולארוז. נשאר טרי ופריך גם שבועיים ויותר בתוף קופסא אטומה היטב. חשוב לארוז רק לאחר החטיף התקרר לחלוטין.
טיפ: לטעם עשיר יותר אפשר להמיר לחלבי ולהשתמש בחמאה מומסת במקום שמן