נכתב ע"י dLive;2142376:יד 2 זה סיפור אחר.
בקצרה כשיש הרבה כניסות מנטפרי ליד 2 זה נחסם על ידם אוטומטית. ניסו לדבר איתם ולא אכפת להם.
העומס העיקרי הוא בשעות אחה"צ והערב שאז כולם נכנסים. בזמנים אחרים זה עובד.
נכתב ע"י dLive;2142390:"למה" אני לא יודע, אבל זה ברור שהרובוט טועה לפעמים (בניגוד לבני אדם), ובמקרה כזה שולחים פניה (אין צורך בנקודות).
נכתב ע"י zipi m;2142387:יש לי בעיה אחרת,
אני יכולה להיכנס לאתר, אבל אני לא מצליחה להיכנס לאזור האישי
זה מה שכתוב
הרובוט האוטומטי שלנו מצא פה דברים לא טובים.
מישהו יודע למה???????
...נכתב ע"י mat;2142298:מהיום המנגנון של התגיות מאחורה השתנה. ולכן זה נותן למערכת להיות עם יותר יכולות.
לכל מי שרוצה אך ורק מייל.
יכול להגדיר תגית בשם "ג'ימל" וזה יעבוד לו . לא צריך להגדיר שום כתובת בנוסף.
כפי המזומנים בלבד!נכתב ע"י שמול;2143706:ומה רמת החסימה?
ומה עם המהירות בגלישה?
נכתב ע"י שקדיה;2144358:אני בנטפרי מנסה להתחבר בוידאו צ'ט של ג'ימייל עם מישהי בעלת חסימה של רימון
ואנחנו לא רואות אחת את השניה
האם זה קשור לחסימה של נטפרי או רימון (או שתיהם)...
נכתב ע"י אהרן2;2143359:למה שלא תוסיף כמה שקלים ל-RL עבור IP פרטי?
נכתב ע"י pinati;2144434:יש כזה דבר?
בבכמה שקלים מדובר?
זה לא אודיו, זה וידיאו. וידיאו חסום בהוראת הרבנים.נכתב ע"י זורם;2145686:למנהלי נטפרי היקרים!
למה לא ניתן לשמוע שידורים חוזרים או קטעי אודיו באתר קול חי?
מצ"ב קישור לדוגמא:http://www.93fm.co.il/radio/323763/?utm_source=site&utm_medium=radio-box
תודה רבה.
נכתב ע"י אפכא מסתברא;2148708:מי הם הספקים שעובדים עם נטפרי? (נטוויז'ן כלול ביניהם?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: