נכתב ע"י חד וחלק;1874610:מה הקשר קופי?
רק השבוע דברו על זה פה שא"א להוריד.
נכתב ע"י חצי;1879817:יש כבר אפשרות לקבל ip קבוע פרטי?
נכתב ע"י מגדים;1879865:אכן
גם חסום לפעולות שונות.
נכתב ע"י mat;1879945:אף אחד לא עידכן האם דרופבוקס *במחשב* עובד. התלוננו פה על דרופבוקס. ועבדתי על זה כדי לפתור את הבעיות.
ושאלתי האם זה עובד ואף אחד לא עונה.
נכתב ע"י חד וחלק;1879994:לא שמעתי את השאלה.
אצלי עובד מעולה ממש!!!
אבל כשניסיתי לצרף מישהי חדשה, היא לא הצליחה להתקין את התוכנה.
(גם לה יש נטפרי)
נכתב ע"י GolanArt;1875013:נכון, והם מסתננות כמו כל אתר.
מכיון שא"א לזהות אילו מהם בעיתיים.נכתב ע"י nyb;1880102:לגבי הידברות,
למה הסרטונים ללא תמונות נשים לא נפתחים????
נכתב ע"י שמח לעזור;1879942:אם אתם מתכוונים לRL אז זה תמיד היה המצב ובחינם - אחרת א"א לעשות פרופילים בנט פרי (בחברה אחרת זה 30-40ש"ח).
נכתב ע"י שמח לעזור;1879942:אם אתם מתכוונים לRL אז זה תמיד היה המצב ובחינם - אחרת א"א לעשות פרופילים בנט פרי (בחברה אחרת זה 30-40ש"ח).
נכתב ע"י אהרן2;1880279:לא נכון
מקבלים רק IP פנימי.
נכתב ע"י חצי;1880301:תודה על המענה, זאת אומרת שאי אפשר לחבר מערכת שבנוי על IP קבוע שלי?
למשל מרכזייה.
נכתב ע"י איש שמח;1881022:אני כבר חושב לעזוב את נטפרי:/ (טוב, אולי לא)
יש תקלה שמטרידה אותי:
שאני מנסה לשלוח מייל ומצרף קבצים , כל פעם העלאת נכשלת וצריך לנסות הרבה פעמים אז שזה אולי יסכים להעלות.
-
אומנם גילית שאם אני קודם מעלה את הקובץ ואז רושם את המייל עצמו אין בעיה, אבל זה באג שמתסכל..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: