Logitech X530

מירי ו.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מקוה שאני שואלת בפורום הנכון....
אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב של Logitech X530.
זה הכרטיס קול שלי
Audio Chipset VIA VT1708B
Audio Channels 6 Channels Onboard LAN
האם זה מתאים ל5 רמקולים או רק ל2?
והאם צריך להתקין דרייבר מסוים כדי שהצליל יהיה איכותי וישמע באמת ב5 ערוצים?

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לכרטיס קול שמתאים לדולבי צריך שיהיו לפחות שלוש יציאות סטריאו בצבעים שונים, חוץ מכניסת מיקרופון או ליין אין. בדרך כלל אין את זה לכרטיסים המובנים וגם לא לכרטיסים שמיועדים להקלטות מוזיקה.
גם אם יש כרטיס מתאים צריך להגדיר בתוכנה שלו (זו שיש בדרייבר) שהיציאות הנוספות יפעלו. אם אין אין מקום להגדיר כזה דבר, אז כנראה שהכרטיס הזה הוא לא מה שאת צריכה.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
בדרך כלל למחשבים טיפה מתקדמים יש את זה לכרטיסים המובנים ואני חושב שגם לך כנראה יש את זה.
פשוט תסתכלי מאחורי המחשב כמה חורים יש שם? 3 או 6? (חורים שנראים כחורים של כניסת אוזניות)

מירי ו.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י דוד מרדכי;518758:
אם אין אין מקום להגדיר כזה דבר, אז כנראה שהכרטיס הזה הוא לא מה שאת צריכה.
אולי יש מקום, איך בודקים את זה? עדיין לא קניתי כך שאינני יודעת אם זה מוגדר או לא

נכתב ע"י פופקו;518774:
פשוט תסתכלי מאחורי המחשב כמה חורים יש שם? 3 או 6? (חורים שנראים כחורים של כניסת אוזניות)
נראה לי 3 אני מקוה שאני יודעת מה צריך לספור שם....:rolleyes:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה