התייעצות K35 או דוקטור שיאומי החדש? על איזה בחור לסמוך?

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני מצטרף. לא ממליץ.
אגב, גם לך יש את הבעיה, שברשימת השיחות, כשאתה נכנס אליו הוא עומד על המספר שבו יצאת, גם אם זה בסוף הרשימה?
כי אצלי זה כך, וחבר שלי שקנה את ה'יבואן רשמי' אין לו את הבעיה הזאת.
כן בדיוק
בעיה מעצבנת
יש דרך לסדר?

וגם אי אפשר לראות באמצע שיחה כלום
לא מי התקשר לפני 2 דקות?
ולא מספר טלפון של איש קשר
צריך לצאת מהשיחה לחפש ואז אי אפשר לחזור לשיחה, ללחוץ למשל מקש 3 וכו

באמצע שיחה כשרוצים לרשום מספר מוסיפים "הוסף שיחה" ואז הוא נותן ללחוץ על המקשים, אבל מי שמעבר לקו לא שומע אותנו (אני כן)
מוכר?

דשי

משתמש פעיל
לי יש שיאומי כבר כמה חודשים ואני מרוצה ממנו מאד.
הקליטה גרוע ה בגלל הסביבה ולא בגלל המכשיר- כך זה אצלינו עם כל המכשירים.
אבל השמיעה טובה והוא מהיר ומצוין.

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ביררתי. חשבתי בהתחלה על השיומי, אנשים הורידו אותי ממנו.
בין השאר אחת אמרה לי שהמכשיר שיש לה מתחמם מאד. ואין בו יציאה לאוזניה. (יש צורך לרכוש מתאם שנכנס ליציאת ההטענה ומתחבר לדיבורית)
אני בסוף קניתי את הגלקסי האפור. (הדגם הראשון שלהם)
אין עליו!

שם עט

משתמש פעיל
יש לי את השיאומי הפשוט יותר QF9 (זה יבוא מקביל -היבואן של שיאומי לא מתקן אותם), בטריה חזקה וכך גם עוצמת השמע, אבל המכשיר טיפש לחלוטין, פעולות פשוטות מצריכות כמה לחיצות, זר לא יבין זאת.
חיפשת שם בספר טלפונים וחייגת אליו, כשתרצה להגיע שוב לספר טלפונים הוא עדיין נמצא שם, באותו איש קשר, ולא עוזרת לחיצה על האנד, הוא פשוט שם, צריך לחזור לשורת הכתיבה למחוק את השם שחיפשת, ואז לחפש שוב.
דוגמה נוספת, נכנסים ליומן שיחות להתקשר למספר שהתקשרת לפני כמה דקות, אבל הוא לא בראש הרשימה כי כבר נעשו עוד שיחות, אז צריך לרדת עם המקש אליו, אבל לפעמים הוא לא נותן, הכפתור לא נותן לרדת, קודם תעלה למעלה ברשימה, זאת אומרת תלחץ על החץ העליון שמשחרר את הנעילה המוזרה הזאת ורק אז החץ התחתון יעבוד.
דוגמה אחרונה, חיפשת ביומן השיחות שיחה שעשית לפני כמה ימים, ירדת איזה מאה מספרים, טוב נו, חמישים, חייגת נענית ונושעת, עכשיו אתה רוצה לחזור לשיחה האחת לפני אחרונה, לעדכן שנענית ונושעת, אבל הוא תקוע ביומן השיחות על השיחה ההיא מלפני שבוע, וכך אתה צריך לרוץ בחזרה את כל השיחות עד למעלה - אין כפתור אנד שמאפס את הפעולות.
עוד דוגמה - אחרונה ודי ודי , שאני נזכר, אני כבר בטרנס של כתיבה, אז הנה, שעון מעורר, אין אפשרות לכתוב מספרים אלא לדפדף שעה שעה או דקה דקה, וזה לא רץ בלחיצה ארוכה, אלא רק אחד אחד, ממש אנטישמים הסינים האלו, זה בכוונה.
מקווה שהייתי ברור, סך הכל זה היה טוב בשבילי שחרור לחץ ועצבים שיש לי מהמכשיר ((-:)

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יש לי את השיאומי הפשוט יותר QF9 (זה יבוא מקביל -היבואן של שיאומי לא מתקן אותם), בטריה חזקה וכך גם עוצמת השמע, אבל המכשיר טיפש לחלוטין, פעולות פשוטות מצריכות כמה לחיצות, זר לא יבין זאת.
חיפשת שם בספר טלפונים וחייגת אליו, כשתרצה להגיע שוב לספר טלפונים הוא עדיין נמצא שם, באותו איש קשר, ולא עוזרת לחיצה על האנד, הוא פשוט שם, צריך לחזור לשורת הכתיבה למחוק את השם שחיפשת, ואז לחפש שוב.
דוגמה נוספת, נכנסים ליומן שיחות להתקשר למספר שהתקשרת לפני כמה דקות, אבל הוא לא בראש הרשימה כי כבר נעשו עוד שיחות, אז צריך לרדת עם המקש אליו, אבל לפעמים הוא לא נותן, הכפתור לא נותן לרדת, קודם תעלה למעלה ברשימה, זאת אומרת תלחץ על החץ העליון שמשחרר את הנעילה המוזרה הזאת ורק אז החץ התחתון יעבוד.
דוגמה אחרונה, חיפשת ביומן השיחות שיחה שעשית לפני כמה ימים, ירדת איזה מאה מספרים, טוב נו, חמישים, חייגת נענית ונושעת, עכשיו אתה רוצה לחזור לשיחה האחת לפני אחרונה, לעדכן שנענית ונושעת, אבל הוא תקוע ביומן השיחות על השיחה ההיא מלפני שבוע, וכך אתה צריך לרוץ בחזרה את כל השיחות עד למעלה - אין כפתור אנד שמאפס את הפעולות.
עוד דוגמה - אחרונה ודי ודי , שאני נזכר, אני כבר בטרנס של כתיבה, אז הנה, שעון מעורר, אין אפשרות לכתוב מספרים אלא לדפדף שעה שעה או דקה דקה, וזה לא רץ בלחיצה ארוכה, אלא רק אחד אחד, ממש אנטישמים הסינים האלו, זה בכוונה.
מקווה שהייתי ברור, סך הכל זה היה טוב בשבילי שחרור לחץ ועצבים שיש לי מהמכשיר ((-:)
וחוץ מכל השיגוע הזה-
לאחוז מכובד יש בעיות רציניות.
לא לכולם-
כך שיש ממליצים,
אבל זה הימור לכל דבר ועיניין.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
ושכחת את לוח השנה היהודי שאין מעבר בחיצים, אלא לזוז כמו שזזים עם עכבר, לחיצה, לחיצה, אחד הדפוקים!!!!

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר לחזור לשיחה
צריך ללחוץ למטה בכפתור העגול ואז למעלה
תודה על העידכון
בזכות זה הלכתי לחפש איך עושים את זה אצלי
(יש לי קיצור דרך בלחצן העגול אז זה דרך קצת ארוכה)
אבל מצאתי את הדרך בסוף

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
גם לי נראה המליצו עליו בחנות. 250 ש"ח?
אבל לא דור 3.
זה אותו מכשיר?
ואתה מרוצה מהבטריה/שמיעה/קליטה...?
דור 2. קשיח, הבטריה והשמיעה חזקה (אם כי בנוקיה C2 השמע צלול יותר)

2016

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ושכחת את לוח השנה היהודי שאין מעבר בחיצים, אלא לזוז כמו שזזים עם עכבר, לחיצה, לחיצה, אחד הדפוקים!!!!
כנראה אין לכם את היבואן הרשמי
בו רוב ככל הבעיות שהוזכרו ושלא הוזכרו מבחינת גרסה - מסודרות

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קניתי את הK35 לפני 3 חודשים, מרוצה מאוד! השמע חזק, גם הצלצולים, א"א שלא לשמוע
יש קליטה כמעט בכל מקום (כשאני פותחת את המים, אין קליטה... החלטתי שכנראה האנטנות של חברות הסלולר נמצאות כנראה בתעלות המוביל הארצי)
לפני היה לי K34 שבק חיים בפתאומיות, דום לב פתאומי, גם החייאה לא עזרה, לצערי, נקבר במגירת המשחקים של הילדים ללא הספדים.
קניתי באשדוד אצל מוכר ששמעתי עליו תשבחות מאנשים רבים וכן, ראיתי את האמינות שלו, שכששבועיים לפני המוות הטראגי של הK34 הבאתי אותו לתיקון כי השמע לא היה טוב והסוללה שלו התנפחה (!) שילמתי על התיקון 150 ש"ח הוא החזיר לי אותם במעמד הרכישה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה