גם לי נראה המליצו עליו בחנות. 250 ש"ח?נרכש מכשיר מתכתי בשם G10 (?), נראה נחמד מאוד
אבל לא דור 3.
זה אותו מכשיר?
ואתה מרוצה מהבטריה/שמיעה/קליטה...?
גם לי נראה המליצו עליו בחנות. 250 ש"ח?נרכש מכשיר מתכתי בשם G10 (?), נראה נחמד מאוד
כן בדיוקגם אני מצטרף. לא ממליץ.
אגב, גם לך יש את הבעיה, שברשימת השיחות, כשאתה נכנס אליו הוא עומד על המספר שבו יצאת, גם אם זה בסוף הרשימה?
כי אצלי זה כך, וחבר שלי שקנה את ה'יבואן רשמי' אין לו את הבעיה הזאת.
אפשר לחזור לשיחהאי אפשר לחזור לשיחה
וחוץ מכל השיגוע הזה-יש לי את השיאומי הפשוט יותר QF9 (זה יבוא מקביל -היבואן של שיאומי לא מתקן אותם), בטריה חזקה וכך גם עוצמת השמע, אבל המכשיר טיפש לחלוטין, פעולות פשוטות מצריכות כמה לחיצות, זר לא יבין זאת.
חיפשת שם בספר טלפונים וחייגת אליו, כשתרצה להגיע שוב לספר טלפונים הוא עדיין נמצא שם, באותו איש קשר, ולא עוזרת לחיצה על האנד, הוא פשוט שם, צריך לחזור לשורת הכתיבה למחוק את השם שחיפשת, ואז לחפש שוב.
דוגמה נוספת, נכנסים ליומן שיחות להתקשר למספר שהתקשרת לפני כמה דקות, אבל הוא לא בראש הרשימה כי כבר נעשו עוד שיחות, אז צריך לרדת עם המקש אליו, אבל לפעמים הוא לא נותן, הכפתור לא נותן לרדת, קודם תעלה למעלה ברשימה, זאת אומרת תלחץ על החץ העליון שמשחרר את הנעילה המוזרה הזאת ורק אז החץ התחתון יעבוד.
דוגמה אחרונה, חיפשת ביומן השיחות שיחה שעשית לפני כמה ימים, ירדת איזה מאה מספרים, טוב נו, חמישים, חייגת נענית ונושעת, עכשיו אתה רוצה לחזור לשיחה האחת לפני אחרונה, לעדכן שנענית ונושעת, אבל הוא תקוע ביומן השיחות על השיחה ההיא מלפני שבוע, וכך אתה צריך לרוץ בחזרה את כל השיחות עד למעלה - אין כפתור אנד שמאפס את הפעולות.
עוד דוגמה - אחרונה ודי ודי , שאני נזכר, אני כבר בטרנס של כתיבה, אז הנה, שעון מעורר, אין אפשרות לכתוב מספרים אלא לדפדף שעה שעה או דקה דקה, וזה לא רץ בלחיצה ארוכה, אלא רק אחד אחד, ממש אנטישמים הסינים האלו, זה בכוונה.
מקווה שהייתי ברור, סך הכל זה היה טוב בשבילי שחרור לחץ ועצבים שיש לי מהמכשיר ((-
ושכחת את לוח השנה היהודי שאין מעבר בחיצים, אלא לזוז כמו שזזים עם עכבר, לחיצה, לחיצה, אחד הדפוקים!!!!יש לי את השיאומי הפשוט יותר QF9 (זה יבוא מקביל -היבואן של שיאומי לא מתקן אותם), בטריה חזקה וכך גם עוצמת השמע, אבל המכשיר טיפש לחלוטין, פעולות פשוטות מצריכות כמה לחיצות, זר לא יבין זאת.
חיפשת שם בספר טלפונים וחייגת אליו, כשתרצה להגיע שוב לספר טלפונים הוא עדיין נמצא שם, באותו איש קשר, ולא עוזרת לחיצה על האנד, הוא פשוט שם, צריך לחזור לשורת הכתיבה למחוק את השם שחיפשת, ואז לחפש שוב.
דוגמה נוספת, נכנסים ליומן שיחות להתקשר למספר שהתקשרת לפני כמה דקות, אבל הוא לא בראש הרשימה כי כבר נעשו עוד שיחות, אז צריך לרדת עם המקש אליו, אבל לפעמים הוא לא נותן, הכפתור לא נותן לרדת, קודם תעלה למעלה ברשימה, זאת אומרת תלחץ על החץ העליון שמשחרר את הנעילה המוזרה הזאת ורק אז החץ התחתון יעבוד.
דוגמה אחרונה, חיפשת ביומן השיחות שיחה שעשית לפני כמה ימים, ירדת איזה מאה מספרים, טוב נו, חמישים, חייגת נענית ונושעת, עכשיו אתה רוצה לחזור לשיחה האחת לפני אחרונה, לעדכן שנענית ונושעת, אבל הוא תקוע ביומן השיחות על השיחה ההיא מלפני שבוע, וכך אתה צריך לרוץ בחזרה את כל השיחות עד למעלה - אין כפתור אנד שמאפס את הפעולות.
עוד דוגמה - אחרונה ודי ודי , שאני נזכר, אני כבר בטרנס של כתיבה, אז הנה, שעון מעורר, אין אפשרות לכתוב מספרים אלא לדפדף שעה שעה או דקה דקה, וזה לא רץ בלחיצה ארוכה, אלא רק אחד אחד, ממש אנטישמים הסינים האלו, זה בכוונה.
מקווה שהייתי ברור, סך הכל זה היה טוב בשבילי שחרור לחץ ועצבים שיש לי מהמכשיר ((-
תודה על העידכוןאפשר לחזור לשיחה
צריך ללחוץ למטה בכפתור העגול ואז למעלה
דור 2. קשיח, הבטריה והשמיעה חזקה (אם כי בנוקיה C2 השמע צלול יותר)גם לי נראה המליצו עליו בחנות. 250 ש"ח?
אבל לא דור 3.
זה אותו מכשיר?
ואתה מרוצה מהבטריה/שמיעה/קליטה...?
כנראה אין לכם את היבואן הרשמיושכחת את לוח השנה היהודי שאין מעבר בחיצים, אלא לזוז כמו שזזים עם עכבר, לחיצה, לחיצה, אחד הדפוקים!!!!
כל הבעיות של השיאומי נפתרות על ידי עדכוני גרסאות - שמתעדכנות כל היום
לדעתי השמיעה שלו הרבה יותר טובה מהK35 וכנ"ל הבטריה (שתי הדברים המשמעותיים)
אני סופר כעשר הודעות המבשרות על אפשרות עדכון גירסה, ועדיין אין אף אחד שיודע איך עושים זאת? איפה עושים?איך עושים עדכון גירסה?
כל הבעיות של השיאומי נפתרות על ידי עדכוני גרסאות - שמתעדכנות כל היום
לדעתי השמיעה שלו הרבה יותר טובה מהK35 וכנ"ל הבטריה (שתי הדברים המשמעותיים)
אני סופר כעשר הודעות המבשרות על אפשרות עדכון גירסה, ועדיין אין אף אחד שיודע איך עושים זאת? איפה עושים?איך עושים עדכון גירסה?
אז התבלבלתי
יש דגם דומה בשם שהוא נראה גלקסי
איזה חברה הוא?
לא יודע אם אפשר לעשות בבית, לי עשו בחנותאיך עושים עדכון גירסה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: