IDE for JAVA

הללי 8

משתמש צעיר
אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי אני לומדת גאבה על תוכנת נט בינס וכשאני לוחצת על ctrl ו-רווח הוא כותב לי no suggestion מישהי יודעת למה זה קורה?

מאה100

משתמש מקצוען
אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי אני לומדת גאבה על תוכנת נט בינס וכשאני לוחצת על ctrl ו-רווח הוא כותב לי no suggestion מישהי יודעת למה זה קורה?
מה אמור לקרות?
לכאורה זה קיצור מותאם אישית שהיה מוגדר והתבטל משום מה. או איזה תוסף שסידר את זה.

אפשר להגדיר שוב.. יש פה מסמך של הקיצורים ששמרתי לי...

קבצים מצורפים

• shortcuts.pdf
    KB 92.5 · צפיות: 28

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
גם לי הייתה את הבעיה הזו, ניסיתי כל פתרון אפשרי שמצאתי בגוגל וכלום לא עזר.
זה כל כך עצבן אותי שעברתי לאקליפס... והוא היה הרבה יותר נוח.

הללי 8

משתמש צעיר
תקשיבי יש מצב שהנתיב של הקובץ של ג'אבה הוא בעברית?
איך בודקים את מה שאמרת? אני פשוט חדשה בתחום אין לי שמץ של מושג מה עושים עם הבעיה ניסיתי לחפש גם בגוגל ולא מצאתי לזה פתרון ואפילו התקנתי מחדש את התוכנה ואגב מה זה אומר אקליפס?

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
איך בודקים את מה שאמרת? אני פשוט חדשה בתחום אין לי שמץ של מושג מה עושים עם הבעיה ניסיתי לחפש גם בגוגל ולא מצאתי לזה פתרון ואפילו התקנתי מחדש את התוכנה ואגב מה זה אומר אקליפס?
סביבת פיתוח אחרת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה