יש מצב שזה תלוי בהגדרות של התוכנה.אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי אני לומדת גאבה על תוכנת נט בינס וכשאני לוחצת על ctrl ו-רווח הוא כותב לי no suggestion מישהי יודעת למה זה קורה?
מה אמור לקרות?אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי אני לומדת גאבה על תוכנת נט בינס וכשאני לוחצת על ctrl ו-רווח הוא כותב לי no suggestion מישהי יודעת למה זה קורה?
גם לי הייתה את הבעיה הזו, ניסיתי כל פתרון אפשרי שמצאתי בגוגל וכלום לא עזר.אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי אני לומדת גאבה על תוכנת נט בינס וכשאני לוחצת על ctrl ו-רווח הוא כותב לי no suggestion מישהי יודעת למה זה קורה?
איך בודקים את מה שאמרת? אני פשוט חדשה בתחום אין לי שמץ של מושג מה עושים עם הבעיה ניסיתי לחפש גם בגוגל ולא מצאתי לזה פתרון ואפילו התקנתי מחדש את התוכנה ואגב מה זה אומר אקליפס?תקשיבי יש מצב שהנתיב של הקובץ של ג'אבה הוא בעברית?
סביבת פיתוח אחרת.איך בודקים את מה שאמרת? אני פשוט חדשה בתחום אין לי שמץ של מושג מה עושים עם הבעיה ניסיתי לחפש גם בגוגל ולא מצאתי לזה פתרון ואפילו התקנתי מחדש את התוכנה ואגב מה זה אומר אקליפס?
איזה את ממליצה ואיך אני מתקינה אותה?סביבת פיתוח אחרת.
eclipse IDEאיזה את ממליצה ואיך אני מתקינה אותה?
תודה רבה על כל העזרה !!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: