אני עשיתי לחודש אחד כשהייתי צריכה.כבר סיימתי את הלימודים... ואני צריכה לזמן ספציפי,
השאלה אם אני מתנתקת, עדין יכול ליצור לך בעיה?
קצת חבל כי אני צריכה לזמן קצר... אבל רעיון.אני עשיתי לחודש אחד כשהייתי צריכה.
לי זה היה שווה למרות שהייתי צריכה רק למשהו ספציפיקצת חבל כי אני צריכה לזמן קצר... אבל רעיון.
גמלי... משם זה גלש למנוי פרימיום קבוע.לי זה היה שווה למרות שהייתי צריכה רק למשהו ספציפי
אם צריך משהו רציני ובלחץ של זמן זה לא עוזר, וגם בלי לחץ של זמן זה לא נוחCHAT-GPT נותנים לך כל יום להשתמש בהגירסה המתקדמת לקצת זמן ואז אפשר להעלות קבצים והכל
ואחרי כמה שעות אפשר עוד פעם
זה נכון, אבל לפעמים (במקרה שלי למשל) זה מבוסס על צ'אטים קודמים וההיכרות של הרובוט איתך ואז זה פחות נוחובמקביל אפשר גם לנסות את GEMINI ADVANCED ששמה נותנים לך חודשיים התנסות בחינם וזה גם ממש טוב
זה מה שאני עשיתי כשהייתי צריך
ביטלתי מיד אחרי שנרשמתי כדי שזה לא יקרה...גמלי... משם זה גלש למנוי פרימיום קבוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: