דרוש מידע GMAIL מלא ב98%

musicmix

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!
תודה לכל המגיבים\ות
הקידומי מכירות מחוק, האשפה גם,
כמעט ואין לי מיילים שמצדיקים את הכובד הזה,
ואני לא מעוניינת להוסיף עוד נפח וגם לא לפתוח עוד חשבון [בנוסף לעוד 3 שיש לי]
אני רוצה שיהיה למייל הזה מקום להתנהל נורמלי.
עשית את זה:
אני כותבת בשורת החיפוש:
larger:25mb

ומגלה את הכבדים ומוחקת אותם.
יש תוצאות?
כמה?

במידה ולא.
כמה מיילים יש?

musicmix

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
הייתי במצב ששמרתי רק הודעות משבועיים אחרונים,
כל הקבצים היו מחוקים אבל נשמרו לי בדרייוו, מחקתי משם והתפנה מקום.

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
הציעו פה בעבר, לפתוח חשבון מייל נוסף לגיבוי (אפשר לקרוא לו את אותו שם ולהוסיף 1 וכו'), לשאוב לשם את כל ההודעות, למחוק מהחשבון הקיים, ולהמשיך כרגיל, אם מחפשים משהו מפעם, יוצרים קיצור דרך מהחשבון, ומחפשים שם, עשיתי לפני כשנה - וטפו-טפו עובד יופי.

ווינדוס

משתמש פעיל
במקום למחוק, אפשר לפתוח תיבת מייל נוספת ולהעביר לשם את כל המיילים הישנים לגיבוי.
כך לא תצטרכי למחוק כלום . ישאר לך מקום פנוי . ותישארי לשימוש עם כתובת המייל הרגילה.
פתחתי תיבת מייל חדשה אבל לא הצלחתי להעביר את המיילים אשמח להסבר תודה!:)

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
כנסו למייל החדש, גשו להגדרות, בלשונית "חשבונות וייבוא", לבחור "ייבוא דואר ואנשי קשר", משם להמשיך לפי ההוראות.
(הוא רק מעתיק את כל המיילים, אח"כ צריך לחזור לחשבון המקורי ולמחוק. אני באופן אישי מחקתי 80%, גם כי תמיד אוכל לעשות עוד גיבוי, ובעיקר כי רציתי שיישאר לי דברים נגישים מהתקופה האחרונה).

אמא5

משתמש מקצוען
מניסיון אישי האחסון בדרייב גם נספר, צריך למחוק משם חומר כדי שיתפנה מקום בחשבון.

שושניתוש

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
גם אני הגעתי למצב הזה לפני מס' שבועות, וגיליתי שמגיעים הרבה מיילים לקידומי מכירות (מעל רשימת המילים הנכנסים, בצד שמאל) והרבה מהם לא נחוצים כלל כמו פרסומים למינהם, עיתונים, וכו', מחקתי משם את כל המיותר - וירדתי ל- 78%:)

ווינדוס

משתמש פעיל
כנסו למייל החדש, גשו להגדרות, בלשונית "חשבונות וייבוא", לבחור "ייבוא דואר ואנשי קשר", משם להמשיך לפי ההוראות.
(הוא רק מעתיק את כל המיילים, אח"כ צריך לחזור לחשבון המקורי ולמחוק. אני באופן אישי מחקתי 80%, גם כי תמיד אוכל לעשות עוד גיבוי, ובעיקר כי רציתי שיישאר לי דברים נגישים מהתקופה האחרונה).
הוא אומר לי להיכנס לחשבון הישן ולאשר את היבוא איפה אני מאשרת את זה?

רחשי הלב

משתמש מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה