וואו וואו וואו!!! עשינו את זה הרבה כשהיינו ילדים בשביל הכיף אבל אף פעם לא חשבנו לצבוע ולהשתמש בזה למשהו...
ורציתי לשאול אם כשמרססים כדאי לשים מסיכה?
רעיון.אם לא יועיל בטוח לא יזיק.
עדיף לרסס בשטח פתוח ומאוורר
וואו וואו וואו!!! עשינו את זה הרבה כשהיינו ילדים בשביל הכיף אבל אף פעם לא חשבנו לצבוע ולהשתמש בזה למשהו...
ורציתי לשאול אם כשמרססים כדאי לשים מסיכה?
מדהיםאני יודעת שחסרות 2 תמונות, מה לעשות הן מתעקשות לא לעלות;(
והנה שולחן השבת שלנו:צפה בקובץ המצורף 749039צפה בקובץ המצורף 749040צפה בקובץ המצורף 749041צפה בקובץ המצורף 749042
@אסתי כץ אפשר כתובת מייל שלך? תודה
בדיוק! לחכות שיגדלו! ולבנתיים - כן תערכי למבוגרים בכלים יפים ותגידי להם שהם יהיו גדולים וידעו לשבת יפה גם הם יקבלו. שהגדולים שלי היו ממש קטנים קניתי להם צלחות מלמין יפות לשבת, עד היום זה עומד בארון והם נהנים להיזכר בזה.. היום - שהשולחן מלא בגדולים ב"ה, גם הקטנים כבר ברור להם איך יושבים ומתנהגים בשולחן. לא אומרת שיושבים כמו בובות אבל לכולם כלי זכוכית, מפיות יפות וחבקים והם נהנים מזה מאד! (וכמובן מגנטים קפלות וכו על הריצפה)יש לכם רעיון בשבילי?
יש לי ילדים ממש ממש קטנים, בסעודת שבת הדבר היחיד שהם עושים זה לטפס על השולחן,
אני צריכה רעיונות לעיצוב של הכיסאות או הריצפה, או לא יודעת מה, משהו שיאפשר לי לעצב שולחן.
מה אתן עושות? פשוט חיכיתן שהילדים יגדלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: