מהממם! מרשים מאוד!מושלם! מושקע ברמות!
אם יורשה לי .. כמה תמונות להשראה..
צפה בקובץ המצורף 670253צפה בקובץ המצורף 670254צפה בקובץ המצורף 670255צפה בקובץ המצורף 670256
איך השחלת את הבלון?
באיזה ספריי השתמשת? (של איזו חברה)
מהממם! מרשים מאוד!
אפשר פירוט... מה זה הנצנץ? איך...
זה נשמע מעולה אשמח אם תאלי לפורום תמונות רק שלא יהיה חסום בנטפריאז הבנתי ממכן שאתן רוצותhttps://www.prog.co.il/threads/שידרוג-שולחנות-שבת.559309/ ובגלל שפרוג זאת פלטפורמה שנעזרתי בה רבות. אני רוצה לתת גם משלי כי אין כמו עזרה הדדית.
השבוע לפני שאני מעלה את התמונות. אני רוצה להקדים את הטיפ, כדי שמי שתספיק תוכל עוד השבוע להתחיל. ואם לא מהיום תהיו ערניות...
אז קדימהההה נתחיל:
הפעם בחרתי לעצב מרכז שולחן שמורכב מבקבוקי זכוכית מרוססים. אז עד להעלאת התמונות, תאספו בקבוקי זכוכית במגוון גבהים ועוביים. לדוג: בקבוק יין, בקבוק בירה ואפילו כוסות בודדים שנשארו לכם מסטים ישנים.
תבחרו את הצבע שמתאים לכם לשולחן:זהב, לבן,כסף או כל מה שבא לכם ותקנו ספריי צבע בגוון הזה.
עד כאן לבינתיים.
נפגש בהמשך היום
מדהים ויפה אך עשית את זהמושלם! מושקע ברמות!
אם יורשה לי .. כמה תמונות להשראה..
צפה בקובץ המצורף 670253צפה בקובץ המצורף 670254צפה בקובץ המצורף 670255צפה בקובץ המצורף 670256
מיוחד!אז הבנתי ממכן שאתן רוצותhttps://www.prog.co.il/threads/שידרוג-שולחנות-שבת.559309/ ובגלל שפרוג זאת פלטפורמה שנעזרתי בה רבות. אני רוצה לתת גם משלי כי אין כמו עזרה הדדית.
השבוע לפני שאני מעלה את התמונות. אני רוצה להקדים את הטיפ, כדי שמי שתספיק תוכל עוד השבוע להתחיל. ואם לא מהיום תהיו ערניות...
אז קדימהההה נתחיל:
הפעם בחרתי לעצב מרכז שולחן שמורכב מבקבוקי זכוכית מרוססים. אז עד להעלאת התמונות, תאספו בקבוקי זכוכית במגוון גבהים ועוביים. לדוג: בקבוק יין, בקבוק בירה ואפילו כוסות בודדים שנשארו לכם מסטים ישנים.
תבחרו את הצבע שמתאים לכם לשולחן:זהב, לבן,כסף או כל מה שבא לכם ותקנו ספריי צבע בגוון הזה.
עד כאן לבינתיים.
נפגש בהמשך היום
אני מתכננת(עדין לא סיימתי....)לשים הכל בארגז קרטון במחסן(הוא נגיש כךשזה לא בעיה)השאלה שלי היא איפה מאחסנים את הבקבוקים משבוע לשבוע?
מהמם לגמרי !!
אבל סתם שאלה,
עם כל הבקבוקים , איפה נשאר מקום לאוכל ?
נראה לי מתאים יותר לעיצוב ברים.
השאלה שלי היא איפה מאחסנים את הבקבוקים משבוע לשבוע?
וווואו!
זה שולחן שבת שלכם או עיצוב לארוע?
אם זה שולחן שבת זו ממש ליגה אחרת
עם כל הנרות הדולקים, במרכז השולחן, זה לא נראה ממש מתאים לשולחן שבת!השולחנות שאני מעלה הם שולחנות שבת. אולי נראה אירוע כי בכל זאת זה המקצוע שלי...
מתי את מדליקה את הנרות? ואיך מתמרנים איתם + מפיות+ ילדים + "תעבירי לי את הסלט חצילים מהסוף ואת המיץ מההתחלה"....ואני פה לכל שאלה, זה הכיף שלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: