ידני. יש לי דברים כאילו, עדיין המפיץ לא בשל לזה. יגיע זמן בעז"האין מה להגיד אתה מפתיע כל הזמן
האינק שלך יפה ברמות על
אגב אתה עובר על זה עם עט או במחשב?
נראה לי שאם אתה תשאיר את זה כך אם צביאה עדינה זה יהיה פצצה
אפילו בלי למחוק את כל פסי העזר
עם קצת עבודה...לא זה פשוט מושלם! בא לי לקרוא את הספר... איך מגיעים לרמה הזו???????????
אני רואה
אין לי מילים!!!!
לא רוצה לכתוב את זה שוב.אני רואה
לוקח כפירגון.הסגנון מזכיר קצת את אסטריקס
בקלילות בעגלוליות ובקימפוז
וזה מחמאה אדירה בעיניי
אגב שה מזכיר שהקומיקס הראשון שהוצאתי אז בצרפת, יתגלגל בטעות לאירן של חומייני. אז כן אפשר להגיד בנלאומיאיזה כיף שדוקא לציבור החרדי יש צייר בינלאומי!!
אפשר לכתוב שוב. מי לא אוהב פירגונים?לא רוצה לכתוב את זה שוב.
אבל תמיד תמיד אני פעורת פה מהציורים שלכם
ותודה שיש לי אפשרות להגיב
וואו!אגב שה מזכיר שהקומיקס הראשון שהוצאתי אז בצרפת, יתגלגל בטעות לאירן של חומייני. אז כן אפשר להגיד בנלאומי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: