הכלים של קאזה בלה כמובן
והצילום תנחשו
סתם..
תודה על הפירגון!מדהים ביופיו כהרגלך!!!
נ.ב. מסקרן אותי איך יצרת את התמונה עם הנר. כי מצד אחד רואים להבה. ומצד שני פלאש משמאל.
האם סגרת חשיפה (כדי שיראו להבה...) והפלאש היה על עוצמה חזקה (כדי להאיר את האובייקטים-חזקה בגלל החשיפה הסגורה-בגלל שיראו את הנר....).
או מה בדיוק?
תודה!!!
שכרון חושים!
מרגישים אותם כאילו הם פה לידי! פשוט מהמם!
העברת את זה מושלם!
חיה
תודהההפשוט אומנות בליגה!
את החבק-טבעת ואת כל התמונות צילמתי ב24-70 האהובה שלי.מותר לשאול באיזה עדשה צילמת את התמונה של הטבעת?
ציפי תודה! זה בדיוק האשליה שרציתי ליצור.. איזה כייף.וואו!
יעל, זה מוציא מהכלים.
יש כאן חלק מהתמונות שיוצרות אשליה של תאורה טבעית.
מיוחד!!
תודה על הפירגון!
זה תמיד הקטע הגברי לברר את הענין הטכני...
נכון?
בכל מקרה, לא עשיתי שום דבר מיוחד.. בכזה צילום אני עובדת עם תאורה הכי פחות ישירה שאפשר אז לא היתה שום בעיה, השארתי הכל כמות שהוא.
]
תודה על הפירגון!
זה תמיד הקטע הגברי לברר את הענין הטכני...
נכון?
בכל מקרה, לא עשיתי שום דבר מיוחד.. בכזה צילום אני עובדת עם תאורה הכי פחות ישירה שאפשר אז לא היתה שום בעיה, השארתי הכל כמות שהוא.
לא לא לא זה לא קטע גברי. אני אשה ואני צלמת ומתעניינת בצילום. וצילום זו אומנות וגם טכניקה. והשאלה היתה במקומה, ועדיין לא הבנתי את התשובה שלך, יעלי, מה זה השארתי הכל כמות שהוא?
בד"כ כשיש שילוב של תאורה סביבתית (הנר) ותאורת סטודיו, זה מצריך צילום במהירות תריס איטית. או שיש טכניקות אחרות. אז זה כן מעניין, איך צילמת את זה? והתמונות - יפות כמובן![/QUOTE]
למה פניקה? תמיד אני כותבת פה עם חיוך על השפתיים. צילום זה דבר שגורם לי לאושר לא לפניקה. וברור שהשאלה היתה על מערך התאורה מול נתוני צילום.מישהו אמר שהשאלה לא היתה במקומה?
משפט מחויך זה הכל
לא להכנס לפאניקה
הכונה שהעמדתי את התאורה איך שהעמדתי, ולא הוצרכתי לשנות אותה בשביל הנר.
איך העמדתי את התאורה זה עוד שאלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: