זום גדול זה גם עדשה פחות איכותית, בגלל מורכבות העדשה.חשוב גם לדעת של-G9 אין זום גדול.
אם מחפשים מצלמה שתצלם מרחוק ילדה במסיבת סידור על הבמה, היא פחות תתאים.
לא סתם צלמים משתמשים בעדשות 24-70 וכד' ולא מתקרבים לעדשות 24-200.
זום גדול זה גם עדשה פחות איכותית, בגלל מורכבות העדשה.חשוב גם לדעת של-G9 אין זום גדול.
אם מחפשים מצלמה שתצלם מרחוק ילדה במסיבת סידור על הבמה, היא פחות תתאים.
זום גדול זה גם עדשה פחות איכותית, בגלל מורכבות העדשה.
לא סתם צלמים משתמשים בעדשות 24-70 וכד' ולא מתקרבים לעדשות 24-200.
יש לייש למישהוא הוראות הפעלה שלה בעיברית?
(קיים בעיברית?)
יש לי את החוברת רק באנגלית ויותר קל לי בעיברית....
תודה
אפשר?יש לי
יש לי
אפשר?יש לי
אפשר קישור הכוונה לאיפה קנית? בודק עכשיו את האחריות ב mack. פעם ראשונה שמעתי עליהם . תודהקניתי את ה- G9 בחו"ל ב- 360 $ וב- 70$ נוספים קניתי אחריות של MACK
שהיא אחריות בינלאומית (יש להם מעבדה בת"א שלוקחת אחריות על תיקונים וכו')
אחד הילדים הפיל את המצלמה על הריצפה והיא שבקה חיים, ניגשתי עם האחריות למעבדה בת"א
והם חזרו אלי לאחר שבועיים שאין אפשרות לתקן ויש לי צ'ק זיכוי לקניית מצלמה חדשה!!
אז ה"אחריות" של קראט בארץ לא שווה הרבה, כמו האחריות של MACK שאגב, ניתן לרכוש אותה בארץ , רק לוקחים עליה פה משהו בסביבות ה- 360 ש"ח.
ובנוסף- הסבירו לי בחנות בחו"ל כמו שכתבה רותי קפלר למעלה, שאין לה זום ארוך בכלל , אבל מבחינת חדות- היא מצלמה מספר 1.
ממליצה עליה בחום!!
לG7 יש סלפי, וגם זום ארוך יותר, וגם מסך מגע + לחצנים.2. האם יש למצלמה הזו מצב סלפי? (תמונה עצמית)
אתה עונה לשאלה מ 2019לG7 יש סלפי, וגם זום ארוך יותר, וגם מסך מגע + לחצנים.
רק שזה יקר יותר.
אויש, מי הקפיץ את זה??אתה עונה לשאלה מ 2019
אני . ביקשתי קישור מזה שקנה g9. מאירופה. בארץ המחיר 2000 שקלאויש, מי הקפיץ את זה??
קניתי בארה"ב ולא באירופה, וזה היה ב black friday לא יודעת כמה הם לוקחים על זה תמיד ובטח לא כיום (קניתי אותה לפני 3 שנים...)]
אני . ביקשתי קישור מזה שקנה g9. מאירופה. בארץ המחיר 2000 שקל
אופסי... אין לי מושג למה הבנתי אירופה...קניתי בארה"ב ולא באירופה, וזה היה ב black friday לא יודעת כמה הם לוקחים על זה תמיד ובטח לא כיום (קניתי אותה לפני 3 שנים...)
אם אתם רוצים לבדוק קניתי בחנות בשם פוקוס בברוקלין
מקפיץהי,
למשהו יש הוראות הפעלה של G9 בעברית?
לא הצלחתי למצוא
איפה משיגים הוראות בעברית?יש לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: