לא יאומן!גם הכיתוב.
אין סיכוי שהייתי יושבת לגזור את הכל ביד.חמודה. תודה.
כאילו את לא....
הביג שוט לא יגזור לך גדלים כאלה, הוא לא מכשיר כזה גדול.גם הכיתוב.
והביג שוט היה ועדיין בתכנון לקנות. אבל לבנתיים סכין מנתחים ומספריים טובות עושות את העבודה יופי.
עריכה: בזמנו התעניינתי במכשיר... לכן כנראה חשבת שיש לי.
דווקא מסול, יוצא כן יפה.סול עבה יותר, פחות מבריק ולא כזה עדין
בכל אופן תודה
יש חנות בירושלים אני לא זוכרת את שמה, זה נמצא בשמגר. יש שם פרח ענק מנייר. קיבלתי עליו כמה ד"שים מסתבר שכולם שמו לב לפרח הזה, ואיך שראו את הפרחים שלי מיד קישרו.ת'אמת ממש מתחשק לי לעצב חלון ראווה. וואו... זה יכול להיות מושלם.
החנות שאת מדברת עליה היא טאצ' לא?!
יש מכשיר שכן חותך גודל וצורה שאני רוצה?אין סיכוי שהייתי יושבת לגזור את הכל ביד.
אין לי טיפת סבלנות לזה
הביג שוט לא יגזור לך גדלים כאלה, הוא לא מכשיר כזה גדול.
וחוץ מזה, שאת צריכה שימכרו כאלה שבלונות, אני בינתיים לא ראיתי. וגם אם כן, יצא לך פרח קטן.
דווקא מסול, יוצא כן יפה.
עשיתי כמה פעמים. אפשר לחמם את הסול ולעצב לו צורה אמיתית של פרח.
בשביל הברק אפשר להתיז ספריי באיזה צבע שבוחרים זה נותן ברק עדין ויפה. או ספריי לכה.
יש חנות בירושלים אני לא זוכרת את שמה, זה נמצא בשמגר. יש שם פרח ענק מנייר. קיבלתי עליו כמה ד"שים מסתבר שכולם שמו לב לפרח הזה, ואיך שראו את הפרחים שלי מיד קישרו.
אבל מה, כשראיתי את זה בעיניים נהיה לי רע, כנראה לא השתמשו בנייר בעובי מתאים, כל העלי כותרת החיצוניים נופלים כלפי מטה, ניסו לחבר לזה עם חוט דייג ולקשור ללמעלה, אבל זה לא עושה את העבודה ועדין הפרח נראה נובל.
תכל'ס, זה עושה שירות לא טוב לאלה שמתעסקות עם פרחים.
מזכירה לי... לקוחה אחת שלי שלחה לי תמונה של חלון הראווה של טאצ' היא היתה בטוחה שזה שלי.יש חנות בירושלים אני לא זוכרת את שמה, זה נמצא בשמגר. יש שם פרח ענק מנייר. קיבלתי עליו כמה ד"שים מסתבר שכולם שמו לב לפרח הזה, ואיך שראו את הפרחים שלי מיד קישרו.
בוודאי אקדח חום.בקשר לסול אם יש לך אקדח חום אז התוצאה תצא- סוףףף
ת'אמת גם עם כל מקור חום אחר רק שזה לוקח יותר זמן.
יש מכשיר שכן חותך גודל וצורה שאני רוצה?
סילואט אולי?
איך את חותכת? ידני או מכשיר?אני מכירה את סילואט. הוא מהמם
סילואט.איך את חותכת? ידני או מכשיר?
לגבי סול- לכי על גוונים אחידים ולא מעניינים. מנסיון זה עדיף. תוכלי למצוא בכל חנות יצירה.סליחה על הבורות,
האם ניתן להשיג סול בגוונים מיוחדים?
או אולי לכה בגוונים מעניינים ומבריקים?
ולמה הכוונה אקדח חום?
תודה מראש
מודה לך מאד שהקצית לי מקום בנדיבות באשכול שלךלגבי סול- לכי על גוונים אחידים ולא מעניינים. מנסיון זה עדיף. תוכלי למצוא בכל חנות יצירה.
וספריי ולא לכה עדיף. הוא נותן מראה מעט מבריק.
אני אישית הייתי מרססת רק בקצוות העלי כותרת. ורק שהפרח מוכן.
בשמחה.מודה לך מאד שהקצית לי מקום בנדיבות באשכול שלך
וכן תודה מיוחדת על התגובה.
היי ברוכה!
ספריי באמת נותן מראה מבריק עדין.לגבי סול- לכי על גוונים אחידים ולא מעניינים. מנסיון זה עדיף. תוכלי למצוא בכל חנות יצירה.
וספריי ולא לכה עדיף. הוא נותן מראה מעט מבריק.
אני אישית הייתי מרססת רק בקצוות העלי כותרת. ורק שהפרח מוכן.
אני התכוונתי לריסוס קל. לא ע"ג כל העלה כך שנוצר מצב שבו הפרח לדוג' הינו בגוון שמנת ולמעלה מרוסס בעדינות בזהב.ספריי באמת נותן מראה מבריק עדין.
נכון בענין הקצוות של העלי כותרת, אבל לא כשהפרח מוכן, כי העלי כותרת עולים אחד על השני, וכשאת מרססת זה מרסס רק על החלקים העליונים, כך שאם זה טיפה זז, רואים את זה.
אני מרססת כל עלה ועלה אחרי החתוך, לפני שאני מטפלת בו בכלל.
אקדח חום, זה מכשיר בערך כמו פן אבל בלי רוח, ועם עוצמה יותר חזקה של חום.ולמה הכוונה אקדח חום?
תודה מראש
ואם לא מרססים על כל העלה - הסול הרי מט - זה לא חסר?אני התכוונתי לריסוס קל. לא ע"ג כל העלה כך שנוצר מצב שבו הפרח לדוג' הינו בגוון שמנת ולמעלה מרוסס בעדינות בזהב.
אלא אם כן רוצים צבע אחיד אזי באמת צריך לרסס עלה עלה.
אם את רוצה רק בקצוות, את עוד יותר צריכה לרסס לפני, כי הספריי מתפזר, הוא יתן שכבה דקה גם בשכבות שמתחת, ותאבדי את האפקט של המעברי צבע.אני התכוונתי לריסוס קל. לא ע"ג כל העלה כך שנוצר מצב שבו הפרח לדוג' הינו בגוון שמנת ולמעלה מרוסס בעדינות בזהב.
אלא אם כן רוצים צבע אחיד אזי באמת צריך לרסס עלה עלה.
ואם לא מרססים על כל העלה - הסול הרי מט - זה לא חסר?
יש למישהו תמונה מוכנה של פרח סול?
מאד יפה!מצרפת לך פה, עשיתי אותו מזמן.
אני רואה שכן יש עליו ריסוסים אני לא זוכרת למה ואיך עשיתי.
אם את לא מרססת צבע ואת רוצה ברק, תרססי מעט לכה.
יש גם ספריי צבע שקוף, אז את מקבלת טיפה ברק, בלי צבע.
יש גם סול נצנץ, אבל זה ייראה כמו יצירה בגן ילדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: