ADR מישהוא שמע ויכול להמליץ או להיפך?

ראלי

משתמש פעיל
מישהוא באמת הרויח שם ?
עכשיו זה כבר לא ככ חדש בשוק זה מוצר כבר של כמה שנים ולכן אפשר לבחון אותו,
אשמח לשמוע גם בפרטי,
האם ההשקעה שווה, ובאמת ראיתם שהחברה אמינה ומשלמת במקרה של פטירה של בעלי הפוליסות ומתנהלים בשקיפות מול הלקוחות
תודה רבה!

ACCOUNT

משתמש רשום
מה זה אומר שאף אחד עדיין לא הגיב?
מאוד מוזר שעדיין אין להם פרסומים על רווחים

ממ"ד

משתמש מקצוען
מישיבה עם סוכן שלהם לפני כמה שנים (אולי דברים השתנו)
יצא לי שאמר לי ברור:

יש זמן בין הזמן שהכסף מתקבל מחברת הביטוח לבין שזה מגיע למי שאמור לקבל את הכסף, שבעל החברה יכול להיעלם עם הכסף.

זאת אומרת שכל ההבטחות של כל סוגי העו"ד שמנהלים ומבטחים את הפרוייקט - עדיין יש חור של זמן שהכסף יכול להיעלם.

כל זאת מפגישה אישית עם סוכן שלהם - לא השערות וכאלו..

אז החלטתי שזה לא בשבילי.

כל אחד/ת יבדוק עם עצמו בעניין זה בבקשה האם נח לו עם זה או לא.

ראלי

משתמש פעיל
לי השתיקה אמרה הכל...
אם יש חברה שהיא ככ הרבה שנים בשוק, ואין אף אחד שיכול להעיד שהרויח שם...
אז השתיקה ענתה לי את התשובה, להתרחק משם, כי כנראה שמוכרים לי חלומות.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
פעם דיברתי עם סוכן ביטוח שהודה בכנות:
מדובר בהשקעה של אפ' 20 שנה קדימה.
מה ערב ויצלח, מי יידע שזה ייכשל?
זו השקעה, הימור.

סודו של המלאך

משתמש מקצוען
מה זה אומר שאף אחד עדיין לא הגיב?
מאוד מוזר שעדיין אין להם פרסומים על רווחים
הם פרסמו ב'יתד' כמדומני כמה פעמים שהלקוחות שלהם קבלו משהו
באמת מוזר שאף 'פרוגניק' לא מכיר מישהו שהרויח שם.
מכל הזקנים שמתו בחו"ל מהקורונה לא היו כמה שמכרו להם את הביטוח?

שפריצרית

משתמש מקצוען
הם עצמם אומרים שאף פוליסה עדיין לא שוחררה.
החברה קיימת כמה שנים בודדות, והפוליסות יכולות להיות עשר - עשרים שנה קדימה.
כנראה עדיף לא להתעסק עם המזל של הקשישים שלהם....

eli3434

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
כל ההשקעות בפוליסות של ביטוח חיים זה סוג של הימור...
מה גם שבשונה מכל השקעה ככל שחולף הזמן התשואה יורדת...

טלשופ

משתמש רשום
עריכה תורנית
אני מכיר מישהו שיש לו שם פוליסה, ובאמת עד כעת כבר מס' שנים עדיין אף אחד לא מת, ולכן כמובן אף אחד לא קיבל כסף.
אבל... וזה אבל גדול, מול הרבה ביטוחים שונים או תוכניות אחרות, כמובן רק בס"ד התוכנית הזו היא כמעט עם 0% סיכונים (מלבד אם נאמר שהם גנבים... שזה לא כ"כ מסתבר וגם הוא בירר עליהם המון, ואכמ"ל),
ואני יסביר, כיון שהמחיר החודשי שהוא משלם הוא 179$ (627 ש"ח) + השקעה ראשונית של 2904$ (10,200 ש"ח) + 5,600 ש"ח לפתיחת תיק וכל הנלוה,
והסכום שהוא יקבל בסיום הפוליסה הוא: 54,019$ (189,066.5 ש"ח) (החישוב כאן הוא לפי 3.5 ש"ח לדולר),
והפוליסה החלה לפני שנתיים וחצי כשהזקן המדובר (במקרה הזה מדובר על זוג זקנים ששניהם צריכים למות בכדי לקבל את הכסף, עוד דבר קצת מעצבן שמקשה על העניין) הינו בן 83, וגם אם הוא יחיה עד גיל 100, חברי עדיין ירויח (באמת לא הרבה, ובמיוחד ביחס לשנים הרבות, אבל לכה"פ לא יפסיד) כי אז יצא שהוא שילם בסה"כ אחרי 17 שנה = 143,708 ש"ח, וקיבל כנ"ל 54,019$ (189,066.5 ש"ח),
רק צריך לסייג ולומר שברור שיש כאן סיכון/סיכוי נוסף של ירידת/עליית שער הדולר ברמה דרסטית שאז יצא שהוא שילם לפי שער גבוה וקיבל לפי שער נמוך או להיפך שהדולר יעלה והוא שילם לפי השער הנמוך, ואז הוא ירויח יותר,
וכן יש את העניין של מיסים על פדיון הפוליסה שהוא עדיין לא סגור כי באמת נכון לכעת אין על זה גביה מיוחדת, אך בכל יום יכול לצוץ איזה שר אוצר או מישהו אחר בארץ או בארה"ב ולהחליט שהגיע הזמן לגבות על הפדיון מס.

וכעת, לדוג' אם נאמר שיש לו סייעתא דשמיא מיוחדת והזוג המדובר מתים בעוד חצי שנה בגיל 86 שזה אחרי השקעה של 3 שנים, חברי יקבל לכיסו (לאחר ניכוי התשלומים) 40,936$ (143,276 ש"ח), לא שוה?!

בקיצור לענ"ד כולם צודקים גם מי שמפחד וגם מי שרץ על זה, כי זה מצד אחד מאד משכנע אך מצד שני א"א לומר שזה בדוק ומנוסה... כי זה לא בדוק ולא מנוסה...

אני מקוה שהצלחתי קצת לעזור לקלוט את העניין.

אגב, אחד מהסוכנים שלהם אמר לחבירי לפני מס' שבועות, שבאמת בתקופה זו יש עליה מאד גדולה בביקוש לפרמיות האלו בארה"ב, וגם אצלם ב- A.D.R, כיון שברור שהזקנים המדוברים הינם בקבוצות סיכון גבוהות.

קבצים מצורפים

• תעודת ערך בינג וקליס רגיל (1).pdf
    KB 810.7 · צפיות: 42
נערך לאחרונה ב:

yydd

משתמש פעיל
מכירה מישהי שהשקיעה בפוליסות לא דרך ADR, חיכתה כ15 שנה עד שהמבוטח מת. ועדיין יצאה עם רווח, לא כפי שהיא חלמה אבל עם רווח יפה.

זה סוג של פק"מ להכניס כסף כל חודש ולקבל יום אחד בהפתעה סכום כסף גדול.

אותיות מאירות

משתמש מקצוען
מקפיצה.
יש מישהו בפרוג שהשקיע בחברת ADR או שמכיר מישהו מכלי ראשון
שה"זקן" שלו עבר לעולם אחר.. והוא קיבל את הכסף???

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
אני לגמרי לא מונחת בפרטים . אבל משהו פה לא הגיוני.
אם באמת כמו שאני מבינה זה ביטוח חיים. הרי שסטטיסטית החברה שמבטחת צריכה להרוויח והמשקיעים - להפסיד.
ייתכן שפה ושם יש רווח , אבל אם בצורה סטטיסטית המשקיעים מרוויחים - הרי שהחברה תפשוט רגל.

טלשופ

משתמש רשום
עריכה תורנית
מקפיצה.
יש מישהו בפרוג שהשקיע בחברת ADR או שמכיר מישהו מכלי ראשון
שה"זקן" שלו עבר לעולם אחר.. והוא קיבל את הכסף???
כמו שכתבתי אני מכיר מישהו שהשקיע שם, אבל הדגשתי שעד כעת אין להם הוכחות של זקנים שעברו לעולם שכולו טוב והלקוחות קיבלו את הכסף.
אם באמת כמו שאני מבינה זה ביטוח חיים. הרי שסטטיסטית החברה שמבטחת צריכה להרוויח והמשקיעים - להפסיד.
ייתכן שפה ושם יש רווח , אבל אם בצורה סטטיסטית המשקיעים מרוויחים - הרי שהחברה תפשוט רגל.
אני חושב שזה לא ממש ביטוח חיים שאני משקיע בו ואז מישהו אמור להפסיד, אלא כאן זה קצת שונה, כך: הזקן האמריקאי עשה פוליסת ביטוח לפני הרבה שנים, שבסופה הוא אמור לקבל סכום יפה של כמה מליוני דולרים, אך צרה בצידה שהוא צריך לשלם אלפי דולרים לחודש, וכעת לעת זקנותו אין לו את זה או כל סיבה אחרת, והוא מעוניין למכור חלק מהפוליסה היקרה, וכאן חברת A.D.R. נכנסת, היא קונה ממנו אחוזים מהפוליסה בסכום X (שזה בעצם יכול להיות מצידו מחיר הפסד!) ומוכרת אותם לקבוצת לקוחות בסכום גבוה יותר (כל לקוח רוכש חלק אחד קטן או יותר), וכן היא גובה דמי ניהול וכו', ואולי גם אחוזים מהפוליסה או משהו כזה, בקיצור כאן זה הריוח שלהם, והלקוחות משלמים בתחילה את הסכום שהזקן שילם עד היום (כל אחד לפי חלקו בפוליסה), וכן כל חודש הם משלמים את החלק שלהם מהסכום החודשי של הזקן.
מקוה שהובנתי, ועוד יותר מקוה שהסברתי נכון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה