בהחלט.מה זה אומר שאף אחד עדיין לא הגיב?
מאוד מוזר שעדיין אין להם פרסומים על רווחים
הם פרסמו ב'יתד' כמדומני כמה פעמים שהלקוחות שלהם קבלו משהומה זה אומר שאף אחד עדיין לא הגיב?
מאוד מוזר שעדיין אין להם פרסומים על רווחים
מי המציא את הדבר האכזרי הזה?...וכעת, לדוג' אם נאמר שיש לו סייעתא דשמיא מיוחדת והזוג המדובר מתים בעוד חצי שנה בגיל 86
כמו שכתבתי אני מכיר מישהו שהשקיע שם, אבל הדגשתי שעד כעת אין להם הוכחות של זקנים שעברו לעולם שכולו טוב והלקוחות קיבלו את הכסף.מקפיצה.
יש מישהו בפרוג שהשקיע בחברת ADR או שמכיר מישהו מכלי ראשון
שה"זקן" שלו עבר לעולם אחר.. והוא קיבל את הכסף???
אני חושב שזה לא ממש ביטוח חיים שאני משקיע בו ואז מישהו אמור להפסיד, אלא כאן זה קצת שונה, כך: הזקן האמריקאי עשה פוליסת ביטוח לפני הרבה שנים, שבסופה הוא אמור לקבל סכום יפה של כמה מליוני דולרים, אך צרה בצידה שהוא צריך לשלם אלפי דולרים לחודש, וכעת לעת זקנותו אין לו את זה או כל סיבה אחרת, והוא מעוניין למכור חלק מהפוליסה היקרה, וכאן חברת A.D.R. נכנסת, היא קונה ממנו אחוזים מהפוליסה בסכום X (שזה בעצם יכול להיות מצידו מחיר הפסד!) ומוכרת אותם לקבוצת לקוחות בסכום גבוה יותר (כל לקוח רוכש חלק אחד קטן או יותר), וכן היא גובה דמי ניהול וכו', ואולי גם אחוזים מהפוליסה או משהו כזה, בקיצור כאן זה הריוח שלהם, והלקוחות משלמים בתחילה את הסכום שהזקן שילם עד היום (כל אחד לפי חלקו בפוליסה), וכן כל חודש הם משלמים את החלק שלהם מהסכום החודשי של הזקן.אם באמת כמו שאני מבינה זה ביטוח חיים. הרי שסטטיסטית החברה שמבטחת צריכה להרוויח והמשקיעים - להפסיד.
ייתכן שפה ושם יש רווח , אבל אם בצורה סטטיסטית המשקיעים מרוויחים - הרי שהחברה תפשוט רגל.
נראה לי שזה הומצא בארץ העמים עמא ריקא... ואנו עם בני ישראל יכולים אולי להרויח משהו מזה...מי המציא את הדבר האכזרי הזה?...
אין להם עוד מקרה כזה.מקפיצה.
יש מישהו בפרוג שהשקיע בחברת ADR או שמכיר מישהו מכלי ראשון
שה"זקן" שלו עבר לעולם אחר.. והוא קיבל את הכסף???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: