הגולם החולם
משתמש מקצוען
החברה שקונה פוליסות בחו''ל כאלו שאין להם לשלם
מענין אותי אם מישהו ראה מזה כסף פעם
מענין אותי אם מישהו ראה מזה כסף פעם
חברת ADR קיימת בשוק 8 שנים והלקוחות קבלו מפוליסה אחתיש לי 3 קרובי משפחה עם חלק בפוליסות הנ"ל
אחד קבל
2 משלמים כבר מעל 10 שנים ולא קבלו....
קיימים בוודאות יותר מ8 שנים...חברת ADR קיימת בשוק 8 שנים והלקוחות קבלו מפוליסה אחת
קיים עוד מישהו שמתעסק בזה בבני ברק והוא קיים 13 שנים וdשמעתי שחילק 3 פוליסות ללקוחות
אחרי השאלות כאן, עשיתי מה שלימדו אותי, והתקשרתי לחברה ולברר על ההשקעה והשאלות שעלו כאן:זה מה שתמיד היה מוזר לי
אם זה כל כך מצליח וכל כך טוב
למה חברות אחרות לא עושות את ה?
ולמה המנהלים לא רונים את כל הפוליסות בעצמם
היא גם יכולה למכור את הפוליסה, לא?נראה לכם שזה כדאי? להמליץ לה להפסיק את התשלום?
על פניו זה לא מפוקפק.אגב, הם עשו היום מודעה בהמודיע.
בעבר נטען בפורום שהוא נזהר מלהביא השקעות מפוקפקות.
האם זה תעודת כשרות ל ADR או תעודת עניות להמודיע?
בהנחה שהוא חי עכשיו...רק הקב"ה יודע מתי הזקן שלך ימות
ובהנחה שהוא נולד אי פעם..בהנחה שהוא חי עכשיו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: