השערה שלי במקומות מסויימים - כפול מהמספר המאומת.לא חושב שזה בכאלו מספרים עד כד"כ
השערה שלי במקומות מסויימים - כפול מהמספר המאומת.לא חושב שזה בכאלו מספרים עד כד"כ
הנתון הזה קצת בעייתיהציבור החרדי חלש יותר פיזית(רוב ולא כלל מלא).
הרבה פחות ספורט,תזונה פחות בריאה,"תורה מתשת"
כפי הידוע עם השערות ותחושות אי אפשר להתווכח....השערה שלי במקומות מסויימים - כפול מהמספר המאומת.
מאיפה המדד הזה שבב"ב יותר בריאים?הנתון הזה קצת בעייתי
עפ"י המדד של משרד הבריאות
אם ניקח לדוגמה את בני ברק
שם אנשים הרבה יותר בריאים
למרות שבמדד הפעילות גופנית היא נמצאית בתחתית הרשימה
אני יודע על הרבה. הם אומרים שזו סתם שפעת. תעבור קצת על האשכולות הנעולים ותראה שסיפרו על הרבה מקרים כאלו.לא חושב שזה בכאלו מספרים עד כד"כ
שולח בפרטימאיפה המדד הזה שבב"ב יותר בריאים?
בב"ב רצים יותר להתחסן.
מחפשים הרבה אלטרנטיבי.
אבל ,לדעתי, הנתון שציינתי יש בו ממש.
אין הכללה אף פעם.
אני יודע על הרבה. הם אומרים שזו סתם שפעת. תעבור קצת על האשכולות הנעולים ותראה שסיפרו על הרבה מקרים כאלו.
כפי הידוע עם השערות ותחושות אי אפשר להתווכח....
וממילא הכל עניין אישי
אז אין מה להתווכח...
תתפלא לשמועלא חושב שזה בכאלו מספרים עד כד"כ
נכוןכפי הידוע עם השערות ותחושות אי אפשר להתווכח....
וממילא הכל עניין אישי
אז אין מה להתווכח...
למה אין סיבה?השערות זה מי שטוען שגם בציבור הכללי יש תופעה כזאת
על אף שאין סיבה להניח כך, כי הסיבות הנ"ל לא רלוונטיות לגביהם
ההסבר מאד יפה ותודה על כךלמי שזוכר,
לפני כמה שבועות פרסמתי כמה אשכולות בהם הוכחתי שהמצב בישראל ב"ה טוב מאוד יחסית לשאר מדינות העולם.
וזאת מכיוון שבסיעתא דישמיא, הממשלה קבלה החלטה על הגבלות הרבה לפני שאר המדינות בעולם.
בהמשך, הפסקתי עם האשכולות הנ"ל, מכיוון שראיתי מול עיני כיצד בציבור החרדי המספרים הולכים וגדלים בקצב גבוה בהרבה מהציבור הכללי, והאמת, שממש נבהלתי.
היום, ב"ה, אחרי שרוב ככל הציבור החרדי נשמע לכללים, אני יכולה לבשר, שגם אצלינו, יש ירידה מבורכת.
עם זאת, בימים הקרובים, תשימו לב שרוב החולים החדשים הם חרדים!
לעומת הערים החילוניות, בהם כמעט ואין חולים.
אבל, העובדה הזו לא סותרת את הבשורה הטובה שיש כן ירידה בציבור החרדי, ולכן חשוב להמשיך להקפיד על ההוראות ע"מ שהירידה תמשיך.
ב''ה. ושוב ב''ה.ברוך השם זה לא קרה
לא נכון.גרפים אלו אמורים ליצג התנהגות של מגיפה בלי להתיחס לגורם האנושי
אבל אם נתיחס לגורם האנושי אין כל מניעה שאנשים יבינו ביום אחד את השטות שהם עשו ואחוזי העליה אמורים לצנוח ל0 או קרוב לו בתוך כמה ימים
זה כנראה סגנון אנשים.לא יודעת למה צורם לי הנבואות השחורות בדווקא. (חכו חכו לעליה הבאה... ) מרגיש לי כמו פתיחת פה לשטן.
מדינה כמדינה אסור לה להמר בגלל שייתכן שהתרחיש האופטימי יתרחש, לא כן?האם לקחת בחשבון שבגלל התחזיות הקודרות היה סגר רציני פלוס עוצר בליל הסדר פלוס הסברה מאסיבית?
האם בלעדי כל אלו גם זה לא היה קורה? - ממש לא בטוח.
לו היו יכולים לבצע עוצר מלא מלא, אין יוצא ואין בא, היו המספרים תוך שבועיים צונחים לאפס. ולא משנה כמות חולים קודמת.גם אם מספר השטויות יצנח ביום אחד ל 0, אין מצב שתוך כמה ימים האחוזים יצנחו לאפס.
טיפשי מאוד לא להתייחס לצעדי המנע שעשו כדי למנוע את זה..זכורני איך לפני חודש כשהתחיל גל התחלואה בבני ברק הסבירו פה וכן בתקשורת כולם איך תוך כמה ימים נראה אלפיים חולים בבני ברק, ותוך שבוע- שבועיים נראה עשרות אלפי חולים ... ברוך השם זה לא קרה ובני ברק טיפסה לפחות מ-3000 אחרי חודש...
איפה גל התחלואה הענקי שהובטח על ליל הסדר??
מה שכתבתי, שבזכות ההערכות לתרחיש, ננקטו צעדים שב''ה מנעו אותו.המדינה חייבת להיערך לפי התחזיות הקודרות.
לו היו יכולים לבצע עוצר מלא מלא, אין יוצא ואין בא, היו המספרים תוך שבועיים צונחים לאפס. ולא משנה כמות חולים קודמת.
מכיון שמהיום הראשון לעוצר אין יכולת הדבקה שלא בתוך הגרעין המשפחתי.
לכן כתבתי1. שבועיים אינם כמה ימים.
2. שבועיים לא מספיקים, כי תהיינה הדבקות בתוך הגרעין המשפחתי. דגירה ממוצעת - 5 ימים. קורה גם אחרי 14 ימים. המשפחה כוללת כך וכך אנ/שים ששיכולים לחלות בשרשרת. חשב כמה זמן זה יוצא.
אכן ייתכן שלו היה אפשרי עוצר - אז למשך 3-4 שבועות.שלא בתוך הגרעין המשפחתי
אולי אפילו לחמישה, שישה. וגם אז, כנראה זה לא יהיה מאה אחוז, אך כן מאוד משמעותי.לכן כתבתי
אכן ייתכן שלו היה אפשרי עוצר - אז למשך 3-4 שבועות.
למה?אולי אפילו לחמישה, שישה. וגם אז, כנראה זה לא יהיה מאה אחוז, אך כן מאוד משמעותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: