נעזרנו בעבר בח''כ אורי מקלב בעניני מעון -המזכירות האישיות שלו עזרו מאד
לצערי כבר אין לי את הטלפונים.
לצערי כבר אין לי את הטלפונים.
לא משנה מה הסיפור מאחורהבאמן מאוד כואב לגלות שבוע לפני פתיחת שנת הלימודים שאין מעון
אבל נראה לך שלפקידים במחלקת הנדסה זה מעניין וקשור אליהם?
הם צריכים לדאוג למעון עבור הילדים?
הם צריכים לדאוג לתפקיד שלהם וזה חלק מהתפקיד לדאוג לבטיחות המבנים
בעלות המעון שנתנה לרשום ילדים עם צו הריסה תלוי, הם הלא בסדר....
מה את רוצה מהעירייה ?
את היית רוצה שליד הבית שלך יבנו ללא היתר,????? ושהעירייה לא תתן צו הריסה כי זה מעון יום ויש שם הורים שצריכים ללכת לעבוד
ואת בכלל לא מפחדת שהבניין בנוי ללא היתר ואולי הוא יקרוס מחר , למי תבואי בתלונות?
יעזור לימכירה מטפלת אם את רוצה...
אולי יעזור לך..
תיקון טעות 118 תינוקותרשמנו את התינוק שלנו למעון אבל לפני כמה ימים קיבלנו מייל שהמעון לא נפתח כי הם קיבלו צו הריסה על המבנה (כבר הרסו חלק)
ופה אני צריכה את עזרתכם איך יכול להיות שהעירייה לא מטפלת בזה ש60 תינוקות אין להם מסגרת לשנה הבאה - ומתחילם עוד שבוע!!!
איך הורים יצאו לעבוד?????
מדובר במעון בירושלים
למי ניתן לפנות???
אני מכירה כמהיעזור לי
גיל שנהאני מכירה כמה
לאיזה גיל?
באיזה איזור בבית וגן יותר טוב לך?
אוקיי אני ארכז לך כמה.גיל שנה
לא משנה ככ האזור
עד 4
מתזכרתאוקיי אני ארכז לך כמה.
כי אני מאמינה שכולם כבר תפוסות.
תעשי לי תזכורת מחר בבוקר שאני אשלח לך בסדר?
זכרתי אותך!מתזכרת
ממי קבלתם את המייל? מהנהלת המעון?,רשמנו את התינוק שלנו למעון אבל לפני כמה ימים קיבלנו מייל שהמעון לא נפתח כי הם קיבלו צו הריסה על המבנה (כבר הרסו חלק)
ופה אני צריכה את עזרתכם איך יכול להיות שהעירייה לא מטפלת בזה ש60 תינוקות אין להם מסגרת לשנה הבאה - ומתחילם עוד שבוע!!!
איך הורים יצאו לעבוד?????
מדובר במעון בירושלים
למי ניתן לפנות???
הם מנסים ,ממי קבלתם את המייל? מהנהלת המעון?,
הם סופית לא פותחים שנה הבאה? הם לא מנסים למצוא מקום חדש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: