זה לא נראה ככה אצלי, אצלי זה הרבה יותר טוב. הגרסא שלי זה 1.8.8ככה זה נראה אצלי
צפה בקובץ המצורף 672066
לא מוצאת את זה, תוכל אולי להעלות צילום מסך?אני דווקא אוהב את האפור הקודר ...
לא יודע אולי משהו דכאוני ?
אבל אם דחוף לך
edit/preferences/interface
יש שם כמה אופציות תבדקי מה מתאים לך
זה עדיין לפני השינוי ...הגירסה שלי 1.7.3
לפי מה שאני צירפתי?השינוי לא נאה כזה גרוע
רק דורש להתרגל מחדש
נכון, אני רואה עכשיו.לא לפי מה שיחיאל צירף
שלך נראה רגיל
בקשר לציטוט - את הולכת לצד שמאל של ההודעה של מי שאת רוצה לצטט ולוחצת על "צטט הודעה" - ככה זה מצטט את כל מה שהוא כתב.
אני אשמח שתשלחי לי.אם את רוצה את קובץ ההתקנה לזה - תכתבי לי ואשלח לך בע"ה
מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות?יש איזשהי פשלה באתר... כשנותנים אפשרות להזין פרטים, מופיעות ליד כל שדה כיתוביות שמה שהוקש לא נכון/לא מתאים, וגם אחרי שמזינים את הכל, נשארות הכיתוביות...
מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: