יש 300 חתימות בעצומה והיד עוד נטויה, אי"ה.
העצומה היא לגבי המחסור החמור ברופאות נשים בקופ"ח מכבי בפרט, ובשאר הקופות בכלל.
מה הכי אפקטיבי לעשות עם זה?
אודה מאד לקבלת מיילים וכן רעיונות כיצד להפיץ את העצומה כדי שבאמת יהיה שינוי---
מי שיודע גורמים רלוונטיים שיכולים להשפיע בנושא שאוכל לשלוח להם את העצומה.
או רעיונות להפיץ את המידע הרב שברשותי לגבי חוסר הזמינו של רופאים ותורים בקופה יעזור לי מאד!!
יש כמה כיוונים:
משהי כתבה לי לשלוח למבקר המדינה את כל התלונות (מדובר במאות מכתבים ממש כאובים אודות המצב)
עוד רעיון לדבר עם קופות חולים מתחרות שיתחייבו לשינוי ולעבור קופה. (לא ברור עד כמה הוא מעשי)
יש עוד רעיונות?
אפשר לשלוח למייל :
m0733103167 ג'ימייל וכו'
הקישורים לעצומה:
העצומה היא לגבי המחסור החמור ברופאות נשים בקופ"ח מכבי בפרט, ובשאר הקופות בכלל.
מה הכי אפקטיבי לעשות עם זה?
אודה מאד לקבלת מיילים וכן רעיונות כיצד להפיץ את העצומה כדי שבאמת יהיה שינוי---
מי שיודע גורמים רלוונטיים שיכולים להשפיע בנושא שאוכל לשלוח להם את העצומה.
או רעיונות להפיץ את המידע הרב שברשותי לגבי חוסר הזמינו של רופאים ותורים בקופה יעזור לי מאד!!
יש כמה כיוונים:
משהי כתבה לי לשלוח למבקר המדינה את כל התלונות (מדובר במאות מכתבים ממש כאובים אודות המצב)
עוד רעיון לדבר עם קופות חולים מתחרות שיתחייבו לשינוי ולעבור קופה. (לא ברור עד כמה הוא מעשי)
יש עוד רעיונות?
אפשר לשלוח למייל :
m0733103167 ג'ימייל וכו'
הקישורים לעצומה:
עצומה - רק ככה תהיה לך רופאת נשים זמינה במכבי
שלום וברכה כתושבות בני ברק ועוד ערים חרדיות נוספות אנו מרגישות ממש חובה לזעוק את הזעקה של נשים רבות אשר זקוקות לרופאת נשים ואין מענה. הקופה מתגאה במבוטחיה הרבים בבני ברק ובשאר הערים החרדיות אך אינה מתחשבת כלל בצרכיהם!!...
www.atzuma.co.il
אני מנסה לעשות שינוי במכבי...... שעושים מה שבא להם!
בסה"כ רציתי רופאת נשים……… אני מרגישה ממש חובה לזעוק את הזעקה של נשים רבות בבני ברק ובערים חרדיות אחרות אשר זקוקות לרופאת נשים ורופאת עור ואין מענה הקופה מתגאה במבוטחיה הרבים, אך אינה מתחשבת כלל בצרכיהם!! גם את נתקלת בתופעה ההזויה של המתנה של חדשיים לפחות לרופאת נשים?? או רופאת עור?😩 וגם אם לא...
docs.google.com
נערך לאחרונה ב: