כללי 25,000 ש"ח בחודש מעיצוב גרפי - הגיוני???

מצב
הנושא נעול.

מענדי מ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
אני לא יודע מה על ההבטחה המפוצצת הזו.

אבל שיעור בפרסום בטוח יש כאן, איך היא 'הדליקה' את כולם...

הקיפוד המיקרוביוטי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
עימוד ספרים
לא ניסיתי
אני מחכה להיום בערב לוובינר למתקדמים

אבל באמת אם יש מי ששמע ויש לו תובנות מעניינות נשמח לשמוע

Guy148

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סכום כזה ודאי שלא יתכן מעיצוב בלבד,רק לבודדים.
לא ראיתי את הסרטון של אותה גברת אבל מסתמא תדבר שם רבות על מכירה ושיווק,ואולי אף שיווק שיתופי באינטרנט(שבזה העיצוב יכול לתפוס חלק מרכזי).או כל מיני דרכים להגיע להכנסה פאסיבית דרך יוטיוב,מאגרים,חנויות וכו'.

אני בסקפטיותי נשאר,כי אנשי מכירות הם נחמדים מאד ויש להם הקדמות נהדרות.אבל עד שמגיעים לתכלס יוצאת הנשמה ובינתיים יש לה,אני מניח,מאגר מכובד של כתובות מייל וקהל יעד מפולח וממוקד.(וזה באמת ראוי להערכה)

הבוסתן

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בתור אחת שכל האתרים סגורים לה בבית
אשמח לשמוע מסקנות מחכימות מהערב-תודה

הקיפוד המיקרוביוטי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
עימוד ספרים
סכום כזה ודאי שלא יתכן מעיצוב בלבד,רק לבודדים.
לא ראיתי את הסרטון של אותה גברת
גם אני לא ראיתי את הסרטון ולכן אני נזהר לומר לא ייתכן
כי דיברתי עם מישהו שמכיר אותה והוא אמר שזה הסכומים שלה מהעיצוב הגרפי (ייתכן שבגלל שהיא לוקחת פרוייקטים ונותנת לגרפיקאים אחרים לעשות חלק מהעבודה, סוג של העסקה) אך לא קשור לשיווק שותפים ומאגרים וכוו'

Guy148

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
גם אני לא ראיתי את הסרטון ולכן אני נזהר לומר לא ייתכן
כי דיברתי עם מישהו שמכיר אותה והוא אמר שזה הסכומים שלה מהעיצוב הגרפי (ייתכן שבגלל שהיא לוקחת פרוייקטים ונותנת לגרפיקאים אחרים לעשות חלק מהעבודה, סוג של העסקה) אך לא קשור לשיווק שותפים ומאגרים וכוו'
מקבל,מסייג את דבריי וחוזר בי מה-"לא יתכן".
יתכן שזה יתכן.
עם זאת,מעיצוב בלבד,היינו הנוהל הרגיל של לקוח מבקש מיתוג/מודעה/כרטיס ביקור וכיו"ב זה נראה לי קצת רחוק להגיע לזה. הן מהצד האנושי-שאם יפנו חמישה בעלי עסקים המבקשים מיתוג ושפה עיצובית שלמה לשילוט,לכרטיס ביקור,פליירים,לעיתונות,לרול אפ,לפייסבוק,לדפי נחיתה וכל הנלוה,והמעצב צריך זמן למחקר,לבריף,לקונספט,לסקיצות,לתיקונים, -ונאמר שהוא זריז ומתקתק כל לקוח בקצת פחות משבוע-והוא גובה 5000 מכל לקוח כזה-וכל לקוח משלם בול בסיום הפרוייקט את מלוא הסכום-אז זה יתכן.
מימיי לא עשיתי סקר מעצבים-אך יצא לי לדבר עם כמה מנוסים וטובים,אני התרשמתי שאם מעצב מקבל פרוייקט מיתוג מקיף בכמות של 2 גג 3 בחודש זה ממש מצויין,ובשביל להוציא משהו טוב צריך זמן-אין מה לעשות-מה שמתבשל לאט יוצא יותר טעים.אני לא מדבר על מעצבי שאטר(לא מזלזל באף אחד חלילה),אלא על עיצוב מקורי.

אם היא נעזרת במעצבים או גרפיקאים אחרים שיעשו לה עבודה-אז זה לא עיצוב,זה תיווך או איזה שם שלא נקרא לזה.

*חוזר ומדגיש שלא ראיתי ושמעתי את דבריה,
אם מישהו כן ראה ושמע ישתף אותנו ונחכים

לנדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
ם יפנו חמישה בעלי עסקים המבקשים מיתוג ושפה עיצובית שלמה לשילוט,לכרטיס ביקור,פליירים,לעיתונות,לרול אפ,לפייסבוק,לדפי נחיתה וכל הנלוה,והמעצב צריך זמן למחקר,לבריף,לקונספט,לסקיצות,לתיקונים, -ונאמר שהוא זריז ומתקתק כל לקוח בקצת פחות משבוע-והוא גובה 5000 מכל לקוח כזה-וכל לקוח משלם בול בסיום הפרוייקט את מלוא הסכום-אז זה יתכן.

רק הערה קטנה וחשובה.
מעצב ברמה מקצועית שמתבקש לעשות את כל הרשימה הנ"ל מייתוג נירת פליירים, פרסום לעיתונות, , פירסום אנטרנטי, שילוט, דפי נחיתה, וכו וכו
כלומר מיתוג מקיף וכולל מ א-ת עם כל הפרטים הכי קטנים
ועוד הוא לא מחפף זאת אלא עושה זאת עם ברייף רציני, מחקר וקונספט...

יעליב את עצמו ואת הלקוח גם יחד אם הוא יגבה על כל זה רק 5000
וגם 10000 נשמע זול לכל החבילה הנ"ל....
כך שבמקרה שיש לו כמה כאלו בחודש הוא בהחלט מסודר.
(השאלה איך הוא מכניס בצורה טובה את כולם בפרק הזמן הזה , ועושה לכולם עבודה טובה)

ואולי הוא לא צריך כמה כאלו... כי לווי מלא מלא של עסק הכולל גם גם מחקר ובריף, מיתוג מלא וכולל הכל, גם פרסום, גם בעיתונות גם באינטנרט, וגם... אמור לעלות במחיר התחלתי 20,000 ויתכן שאפילו הרבה הרבה יותר... ומטבע הדברים לוקח להפיק אותו בצורה טובה חודש ויותר....כך שאחד כזה בחודש אמור להספיק...

והלוואי שנזכה ;)

מה שכן, כדאי לקחת בחשבון שלווי מלא מלא כזה בד"כ או תמיד דורש התערבות ושיתוף של בעלי מקצוע נוספים בעניין, שמתחלקים בעוגה....

Guy148

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
רק הערה קטנה וחשובה.
מעצב ברמה מקצועית שמתבקש לעשות את כל הרשימה הנ"ל מייתוג נירת פליירים, פרסום לעיתונות, , פירסום אנטרנטי, שילוט, דפי נחיתה, וכו וכו
כלומר מיתוג מקיף וכולל מ א-ת עם כל הפרטים הכי קטנים
ועוד הוא לא מחפף זאת אלא עושה זאת עם ברייף רציני, מחקר וקונספט...

יעליב את עצמו ואת הלקוח גם יחד אם הוא יגבה על כל זה רק 5000
וגם 10000 נשמע זול לכל החבילה הנ"ל....
כך שבמקרה שיש לו כמה כאלו בחודש הוא בהחלט מסודר.
(השאלה איך הוא מכניס בצורה טובה את כולם בפרק הזמן הזה , ועושה לכולם עבודה טובה)

ואולי הוא לא צריך כמה כאלו... כי לווי מלא מלא של עסק הכולל גם גם מחקר ובריף, מיתוג מלא וכולל הכל, גם פרסום, גם בעיתונות גם באינטנרט, וגם... אמור לעלות במחיר התחלתי 20,000 ויתכן שאפילו הרבה הרבה יותר... ומטבע הדברים לוקח להפיק אותו בצורה טובה חודש ויותר....כך שאחד כזה בחודש אמור להספיק...

והלוואי שנזכה ;)

מה שכן, כדאי לקחת בחשבון שלווי מלא מלא כזה בד"כ או תמיד דורש התערבות ושיתוף של בעלי מקצוע נוספים בעניין, שמתחלקים בעוגה....

בהחלט,אם כך הנקודה התבהרה.לא הצלחתי להבין איך היא אומרת שמגיעים ל-25 אלף.ולכן אפילו לא טרחתי לשמוע את מה שהיא אומרת או להכנס לאתר הזה שלה.

אם היא באה ללמד על איך אני משווק את עצמי או מוכר את המוצרים שלי אז שתקרא לזה "מעצבים-בואו לפתח את הצד המכירתי והשיווקי שלכם עד שתהפכו לחתיכת מסחרה שמרוויחה 25 אלף בחודש" זה היה נשמע לי יותר אמין.ואולי גם הייתי מתעניין בזה.

כל תסריטי השיחה והטעויות שיש עם לקוחות אפשר לעשות חיפוש פה בפרוג ולקבל הבנות וללמוד לקחים וליישם בפועל.

הקיפוד המיקרוביוטי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
עימוד ספרים
טוב, דיברתי עם מישהו שצפה בוובינר של אתמול
היא אמרה שבהחלט אפשר להגיע מהעיצוב גרפי ל-25,000 בחודש והיא עושה את זה
בלי קשר להכנסות מדברים אחרים

PUSH

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
היא שולחת הקלטה לאלה שלא השתתפו בסוף?
אולי משהו יכול להקליט

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
היא שולחת לינק להקלטה למי שנרשם
ההקלטה תהיה זמינה לימים ספורים

Tzivia770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מישהו יודע כמה זמן ההדרכה? מ9 עד מתי?

תובנה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
היא מוכרת שם משהו
לא ראיתי את זה כי היתה חסימה של נט פרי
אבל בינתיים קבלתי קישור לעמוד של קניה:

עכשיו הגיע הזמן לקבל כלים שישפיעו על העתיד שלכם כמעצבים גרפיים
האם ידעתם ששינוי אמיתי מתרחש על ידי רכישת כלים חדשים,
ליווי מקצועי ואיכפתי והרבה מוטיבציה?
אז אם יש לכם את אלו-
ברוכים הבאים לתוכנית
"גרפיקאים הנוסחה להצלחה"

תכנית "גרפיקאים הנוסחה להצלחה" - מסלול סילבר ₪1,800.00
תכנית "גרפיקאים הנוסחה להצלחה" מסלול גולד ₪2,490.00
תכנית "גרפיקאים הנוסחה להצלחה" מסלול פרימיום ₪3,380.00

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה