האולם של מלון המרכז - פרימה פלאס הוא ללא מדרגות
מחכה מהם לתשובה....האולם החדש ברח' זית רענן
איפה שפעם היה הכי כדאי - אנ"ש
הארוע שלי לא נראה לי מתאים לאולם בתוך מלון ....האולם של מלון המרכז - פרימה פלאס הוא ללא מדרגות
אם הם עונים לך תשובה חיובית, תבדקי שבאמת הגודל שלהם מתאים לך,מחכה מהם לתשובה....
לפי מה שזכור לי זו כניסה ישר מהרחוב, לא רואים מלון, ואני חושב שגם אין מדרגות כללהארוע שלי לא נראה לי מתאים לאולם בתוך מלון ....
לא... איפה ומה? יש פרטים?סוכת דוד בירושלים כבר אמרו?
הם בנו אולם חדש
את זה עוד לא הציעו לדעתי, יש לך פרטים אם זה אולם בקומת קרקע? וגדול?בלת"ק
אולם קרית הילד
ברח' סורוצקין
גדול.את זה עוד לא הציעו לדעתי, יש לך פרטים אם זה אולם בקומת קרקע? וגדול?
אם יש למישהו קשרים שם אני צריכה עזרה (בתשלום)מספר טלפון של אולם צאנז (הכי כדאי לשעבר) - 0583288572
בהצלחה
מצאתי ברשת אנסה ביום ראשון מסתמא מחר סגור.גדול.
לא קרקע, אבל נראה לי שיש כניסה אחורית ללא מדרגות.
לחפש לך טלפון?
לא נראה לי שזה אולם כזה גדול (ביחס לבנות הדסה זה אמור להיות הרבה יותר קטן)אם יש למישהו קשרים שם אני צריכה עזרה (בתשלום)
הם כנראה חושבים שאני מס הכנסה או משהו כזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: