בקשה 200 חניות, אבל מה עם גינה?

• פותח הנושא MOM
  • פורסם בתאריך

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
נשמע שאתל לא מהעיר...
לעלות את העליה פלוס המדרגות בהר הברוגז משאירים את האמא והילדים בלי נשימה....
באמת נושא בעיייתי וכאוב
רק לא מבינה למה לא משפצים ומגדילים את הגינה באבן גבירול?
או עושים משהו באיזור המדרגות של בן פתחיה והאיזור
באמת לא ברור...
מכיר את העלייה הזו. אולי תציעו לעירייה לבנות שם מעלית כמו שבונים ברובע היהודי...

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מכיר את העלייה הזו. אולי תציעו לעירייה לבנות שם מעלית כמו שבונים ברובע היהודי...
וכמו שיש במודיעין עילית, אולי באמת יבנו פה בעיר כמה מעליות במקומות אסטרטגיים, לא יזיק... אני הייתי מוכנה אפילו לשלם על עליה במעלית כזו.....

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
הגינה ברחוב בעלז- רלב"ג היא גם יחסית קרובה.
וזו באמת קטסטרופה שאין גינות באזור.

מאיר530

משתמש פעיל
זה זמני ואמור להיבנות בניין לא שייך להשקיע בגינה זמנית והחניה מיועדת כדי לעזור לעסקים אחרי תקופת הקורונה נראה לי הגיוני שיעשו חניה שלא צריך להשקיע בפיתוח שלה

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
רק אל תשכחו שהעיר הזו נבנתה בהתחלה בתור כפר עם רחובות צרים.
פינוי בינוי הוא רעיון לא רע, אבל לא הייתם רוצים שדווקא את הבניין שלכם יורידו.
במתחם המדובר אמורים להיבנות בניינים, ונראה לי שיש הבדל קטן בין למרוח אספלט לבין תכנון של גינה + מתקנים + בטיחות וכו'

BRAVERMAN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
בתור משהי שגרה גם באזור, בדיוק השבוע תהיתי למה זה יגרה חלקינו ואין גינות נורמליות באזור...
גינת יוסף יש בקושי מתקנים ועשרות ילדים כל צהרים, גינת התנאים (ברמת גן..) חשוכה בשעה מאד מוקדמת.. אין תאורה בערב, וזה גינה לא בבני ברק..... הגינה הנוספת באזור (!) נמצאת ליד העיריה.. ברחוב ירושלים למעלה שזה אומר שמהיכן שרוצים להגיע אליה צריך לעלות עליה מאד גדולה כל פעם.. ככה שהיא גם לא באה בחשבון בתור גינה ליום יום...
למה אין גינה גדולה יפה עם הרבה מתקנים וספסלים....?
(אגב את גינת יוסף יכלו לשפץ ולהוסיף הרבה יותר מתקנים.. גינה לא מנוצלת בכלל...

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
זה זמני ואמור להיבנות בניין לא שייך להשקיע בגינה זמנית והחניה מיועדת כדי לעזור לעסקים אחרי תקופת הקורונה נראה לי הגיוני שיעשו חניה שלא צריך להשקיע בפיתוח שלה
לא מדברים כבר ספציפית על המתחם הזה אלא באופן כללי על מצב הגינות בבני ברק

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
לא מדברים כבר ספציפית על המתחם הזה אלא באופן כללי על מצב הגינות בבני ברק
באמת הגיע הזמן לבנות את בני ברק מחדש.
מי מתנדב שיהרסו את הבניין שלו ראשון?

צחי יצחק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תעברו לחריש....
@צחי יצחק
אתה מוזמן לשווק....
האמת שבחריש יש כרגע בעיות חניה כי העיר תוכננה במקור לחרדים שמשתמשים פחות ברכבים פרטיים לטובת מדרכות רחבות ידיים וכרגע יש שם חילונים שזה באמת בעיה בשבילם , אבל כעת כשהציבור החרדי מקבל חזרה את העיר (אמנם באיחור) אולי פרט זה באמת ישתנה...

עכשיו ברצינות תקפצו לביקור בחריש (רק 10 דק' מאלונית כביש 6 לכיוון צפון) תראו מה זה מרחבים הזויים בין בנין לבנין, שפע גינות קרובות לבית ובקיצור חיים ברמה אחרת!

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
הטענות והאשמות כנגד העיריה שלא בונה באזור גינות קצת מופרכות!
אף אחד לא הכריח מישהו לגור באזור הזה שאין בו גינות וכשחיפשתם דירות היה לכם לבדוק את העניין ומשלא עשיתם כך לא העיריה אשמה בזה אלא אתם!
דבר נוסף: אתם מתלוננים למה לא בונים גינות אבל תחשבו על התושבים באזור המבוגרים והוותיקים שגרים שנים רבות במקום שאין להם גינה תחת הבניין ואם יעשו גינה לשמחתכם אולי הם יכעסו ויסבלו מכך...
הטענות שלך מופרכות, העירייה מחוייבת לדאוג לשטחים ירוקים לתושבים(אני באופן אישי גרה בפרדס כץ ויש לי ברדיוס הקרוב 4 גינות יפות) בשביל זה משלמים ארנונה, אבל כנראה שיותר משתלם לעזור לקבלנים פחות לתושבים, אתה צודק שלפני קניית דירה צריך לבדוק מה יש בסביבה זה מטיל אחריות על התושבים שבחרו לגור באזור מסויים, אבל האשמה בהחלט שייכת לעירייה, ולגבי התושבים המבוגרים אין לי מה לומר אבל זו עדיין לא סיבה לגרום לסבל למשפחות לילדים שצריכים את המרחבים וקצת להשתחרר ולא רק בערים מסביב...

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הזכרתם כאן כל מיני גינות, כולן מחוץ לגבעת רוקח. מי שגר במרכז הגבעה (הרב שר, בן פתחיה למעלה) צריך ללכת בערך 10 דקות לגינה הקרובה.
באמת הזוי.

10 דק' בהליכה של מבוגר,
עם ילדים זה מתארך......

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
הזכרתם כאן כל מיני גינות, כולן מחוץ לגבעת רוקח. מי שגר במרכז הגבעה (הרב שר, בן פתחיה למעלה) צריך ללכת בערך 10 דקות לגינה הקרובה.
באמת הזוי.
בעבר גרנו בגבעת רוקח,
הגינה הקרובה ביותר זה במדרגות שמול המכולת של גולדשטיין [ברכולית] לערך 6 מטר מרובע :)
והשאר מרחק מטורף,
אחת הסיבות שהעדפנו לעזוב את הנוף, את האוויר, את השכנים והאווירה המקסימים שיש שם.

reish

משתמש מקצוען

שלס

משתמש מקצוען
לא ברור מה מצאתם שהעיריה קשורה לשטח הזה.
מדובר בשטח פרטי לחלוטין, סוכם עם הבעלים/היזם שבינתיים עד שיבנו בו ירבדו באספלט לצורך חניה.
העיריה לא יכולה להחליט "לנדב" את בעל השטח להקים גינה בשטחו הפרטי, ומי שסבור שכן, מוזמן לנדב את שטח ביתו לצורך גינה ציבורית.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
איפה ראש העיר הרב ירחמיאל שניידר...
הוא כבר בטח היה מטפל בעניין יותר טוב מכולם.....
יהי זכרו ברוך....

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש כמה מגרשים ששייך לשנות אותם לגינה בלי לוותר על חניה.
למשל- שמתחת למתחם הענק שהולכים לבנות תהיה קומה או שתיים של חניות שיבנו ע"י העירייה במימונה המלא ויהיו שייכים לה.
ואז את מגרש החניה שמתחת למדרגות הנ"ל היורדות מבן פתחיה יהיה אפשר להפוך לגינה (עם דרכי גישה לחניות כמובן).
ואותו רעיון של חניה מתחת לבנין ניתן לבצע גם ביחס למגרש החניה שבסוף רחוב מינץ (ליד חתם סופר) שמתי שהוא יבנו גם מולו את הבנינים שמר' עקיבא במעלה רחוב וגמן/חתם סופר.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
יש כמה מגרשים ששייך לשנות אותם לגינה בלי לוותר על חניה.
למשל- שמתחת למתחם הענק שהולכים לבנות תהיה קומה או שתיים של חניות שיבנו ע"י העירייה במימונה המלא ויהיו שייכים לה.
ואז את מגרש החניה שמתחת למדרגות הנ"ל היורדות מבן פתחיה יהיה אפשר להפוך לגינה (עם דרכי גישה לחניות כמובן).
ואותו רעיון של חניה מתחת לבנין ניתן לבצע גם ביחס למגרש החניה שבסוף רחוב מינץ (ליד חתם סופר) שמתי שהוא יבנו גם מולו את הבנינים שמר' עקיבא במעלה רחוב וגמן/חתם סופר.
למתחם דובק כבר יש תכניות בנייה מוכנות מלפני 10שנים כולל הדמיות...
ואגב, לא בטוח שזה הוגן לשנות את הייעוד של מגרש של אדם או חברה אחרי שכבר קנו את השטח, רק בגלל שלכמה אנשים מסתדר אחרת. אם אתם מאד משוכנעים שאתם צודקים - תפנו לחברה ולקבלן, אולי תצליחו לשכנע אותם.

צלמת סופר מקצועית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
באמת הזוי ולא יאמן
למרות שאני גרה מול גינת העיר
והולכת עם הילדים רק לשם
בשבתות למשל - הילדים הולכים לבד
זה רק את הכביש הקטן ואני מסתכלת עליהם מלמעלה
אבל באמת לא יאומן
שזה הגינה היחידה שיש בכל האזור
חוץ מרלב"ג

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה