מה הסיפור שלהם?
אני מנסה להגיד את השם שלי וכל פעם זו התגובה
"דיבור לא ברור, אנא אמרו בקול ברור את שמכם ואחריו הקישו #"
רק אני קיבלתי את התגובה הזו?
אציין שדיבורי תקני ב"ה
לקח הרבה נסיונות - הרבה פעמים אמרו שלא ברור.
אבל בסוף הצלחנו!
גם לי היה אותו דבר ובסוף התיאשתי
לא הצלחתי כל הזמן אמר לי קול לא ברור
בואי יחד לקלינאית...
חבל על כל קול...
גמני התייאשתי אחרי 16 פעם
כל קול נספר בנפרד.שמעתי מחברה על העצומה ונרשמתי עכשיו
האם צריך גם שהבעל ירשם בנפרד או שברישום של שנינו כלולים
ואין מה לפחד מי שרוצה פרטים מדויקי עלינו יכול להכנס לאגרון
מהיכן העידכון?עד כה הצטרפו דרך הטלפון 77,800 איש!!!!!!
נרשמתי לפני כמה דקות, הייתי מספר 55,000+מהיכן העידכון?
מידע לא רלוונטיעד כה הצטרפו דרך הטלפון 77,800 איש!!!!!!
מי שלא מצליח להשיג, הוסיפו מספר נוסף:03-3080800
הוא מבקש להיתקשר לחברת החשמל בכבודה ובעצמה, ממש לא לטלפון הנ"ל,בקשתו של הרב בנימין חותה שליט"א לחתימה על העצומה.
לא ידוע לי על כל בעיה נוספתמשתמשי הגנרטור (הגרעין החזק לפחות) לא יעברו כזה מהר לחשמל רגיל בשבת כי הבעיה של יהודים או לא היא רק חלק מהנושא.
מה עשו לנו עם המים של שבת?מלחמות רבנים לא יהיה כי כמו שהיום אין.
אף אחד לא מחייב שום אדם להתחבר לגנרטור כך שמי שרוצה ישמש ומי שלא לא.
זה לא עסק של אף אחד.
בטלפון את בעצם נותנת גם את המס' וגם את השם...קו הסקופים לא יכולים לקחת שום פרט מזהה שלי מלבד שמי הפרטי שאיתו חתמתי בעצומה.
שמי הפרטי אינו נדיר ברמה ממסחרת.
איפה? באיזו תחנת כח?ואפי' שהה שם בשבתות
חשמל כשר קרוב מאי פעם: פגישה משמעותית בכנסת
בעקבות דרישת חבר הכנסת יעקב אשר לכלול ברפורמת החשמל הקרובה גם את "החשמל הכשר", עבור משפחות שכיום לא משתמשות בחשמל בשבת, התקיימה היום בכנסת פגישה עם מנכ"ל משרד האנרגיה, יו"ר רשות החשמל ונציג משמרת השבת
החשמל הכשר. ח"כ יעקב אשר (יהדות התורה) וח"כ איתן כבל (המחנה הציוני) נפגשו היום עם מנכ"ל משרד האנרגיה אודי אדירי ויו"ר רשות החשמל אסף אילת, יחד עם יוסף כהן מ"משמרת השבת".
בפגישה דנו הצדדים בבקשתו של חבר הכנסת יעקב אשר, המבקש לכלול ברפורמת החשמל הקריבה, את נושא החשמל הכשר לשימוש בשבת.
כזכור, בימים האחרונים התבטא בנושא ח"כ אשר ואמר בדיון שהתקיים בוועדת הכלכלה על הפרטת משק החשמל כי יש למצוא פתרון והסדרה במסגרת הרפורמה לייצור ושיווק חשמל קהילתי כשר. לדבריו, אלפי משפחות בציבור החרדי, לא משתמשות כיום בחשמל בשבת ונעזרות בגנרטורים.
הלואי וזה יקרה.@מנוחהלה הטענות באמת בטוב טעם אולם מי שישב בחושך הוא הראשון להצטרף ליוזמה כזאת!!
אולי מתוך הדברים ניתן להבין ממך את הכאב לבעלי הגנרטורים (אולי יש מהם שמוכרים לך)מעצומה כזאת שזה נושא בפני עצמו. אבל על פניו באמת לא נשמע שהיוזמה אמיתית .בחלק מהפרסומים נאמר שמנכ"ל אמר שאם עד היום בלילה יצרפו 90000 הוא יפעל לטובת העניין .זה כבר נשמע קשקוש למי שמבין איך זזים דברים בחברה כמו חברת חשמל זה מופרך והלוואי ונתבדה
אמיתי! ראיתי בערב בבית כנסת ליד ביתי, מכתב של הרב בנימין חותה עם חתימתו (בתקוה שלא מזויף) על העצומה ובו היה כתוב שכמות הנצרכת לעצומה היא 60000 אישאבל על פניו באמת לא נשמע שהיוזמה אמיתית .בחלק מהפרסומים נאמר שמנכ"ל אמר שאם עד היום בלילה יצרפו 90000 הוא יפעל לטובת העניין .זה כבר נשמע קשקוש למי שמבין איך זזים דברים בחברה כמו חברת חשמל זה מופרך והלוואי ונתבדה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: