עזרה 100 יום לחתונה

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר להביא הרבה מאכלים טבעיים ולרשום- טבעי שזה מרגש....
אפשר לחבר סוכריות כאלו עם גזים שיצא 100 סוכריות ליצור מזה כמו מכשיר כזה בקופות חולים ולרשום- קח מספר והמתן.
אפשר תמונה של הזוג ולכסות ב100 פלסטרים כל יום מורידים פלסטר ורושמים- עד החתונה זה יעבור...
אפשר לשים מראה ומעליה שקף מחולק למאה ובכל משבצת לרשום לדוג- ככה נראית כלה 97 יום לפני החתונה, ככה נראית כלה 96 יום לפני החתונה...
אפשר לעשות לוח ספירה כמו שחמט הכלה עומדת במאה והחתן הוא זה שצועד ולרשום- עוד 100 יום ניפגשים בשחור לבן.
אפשר לעשות כמו קו לקו ויוצא חתן וכלה( יש לי מוכן אם מישהי רוצה) ולרשום- שימי פס וזה מגיע...

תמר בר אילן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה עושים?
מחפשת רעיון לעניין...
ולא לוח!
זה מדי מייאש את הבחורה... (ליטאית שמאורסת 5 חודשים..היינו רק חודשיים עברו)
אני מצרפת רעיונות שהועלו כאן בפרוג,
לא יודעת באיזה פורום. אז שחלילה לא 'אקפיץ' את האשכולות הישנים-
אני מצרפת חלק מהרעיונות שם:

קבצים מצורפים

• רעיונות ספרית הגומר 100 יום.docx
    0 ביטים · צפיות: 336

מאי נפקא מינא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
אפשר לקנות מתקן של מממתקים \ מסטיקים
ולשים שם 100 ממתקים \ מסטיקים \ פתקים וכו' כיד הדמיון הטובה

קבצים מצורפים

• picture_583.jpg
    picture_583.jpg
    KB 433.6 · צפיות: 102
  • candy-grabber-p1.jpg
    candy-grabber-p1.jpg
    KB 39.7 · צפיות: 66

.C.G

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אנחנו הבאנו לגיסתי מתקן כביסה עם מאה אטבים, וכתבנו- מאה זה הרבה או קצת? תלוי....
יכול להיות שכבר כתבו פה את הרעיון הזה, לא ראיתי....
חוץ מזה יש לי ברכה מדהימה למאה יום, אני יכולה לשלוח במייל.
אפשר להביא שרשרת עם מאה טבעות (כמו של סוכות) ולכתוב- כל יום טבעת אחת עד הטבעת האמיתית... משהו כזה.

חיוש ל

משתמש חדש
אשמח לקבל את הקו לקו שיוצא חתן וכלה
אפשר להביא הרבה מאכלים טבעיים ולרשום- טבעי שזה מרגש....
אפשר לחבר סוכריות כאלו עם גזים שיצא 100 סוכריות ליצור מזה כמו מכשיר כזה בקופות חולים ולרשום- קח מספר והמתן.
אפשר תמונה של הזוג ולכסות ב100 פלסטרים כל יום מורידים פלסטר ורושמים- עד החתונה זה יעבור...
אפשר לשים מראה ומעליה שקף מחולק למאה ובכל משבצת לרשום לדוג- ככה נראית כלה 97 יום לפני החתונה, ככה נראית כלה 96 יום לפני החתונה...
אפשר לעשות לוח ספירה כמו שחמט הכלה עומדת במאה והחתן הוא זה שצועד ולרשום- עוד 100 יום ניפגשים בשחור לבן.
אפשר לעשות כמו קו לקו ויוצא חתן וכלה( יש לי מוכן אם מישהי רוצה) ולרשום- שימי פס וזה מגיע

יונלה

משתמש מקצוען
עוד ** סחיטות תצאי לבנה.

קניתי קופסה לאבקת כביסה בצורת מכונת כביסה, צירפתי לזה טבליות לכביסה
לפי מספר הימים שנשארו עד החתונה.
עיצבנו יפה את הכיתוב,
בכל יום הכלה מכניסה לקופסה טבליה אחת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה