תביאי מיילאפשר?
אני מצרפת רעיונות שהועלו כאן בפרוג,מה עושים?
מחפשת רעיון לעניין...
ולא לוח!
זה מדי מייאש את הבחורה... (ליטאית שמאורסת 5 חודשים..היינו רק חודשיים עברו)
אני מצרפת רעיונות שהועלו כאן בפרוג,
לא יודעת באיזה פורום. אז שחלילה לא 'אקפיץ' את האשכולות הישנים-
אני מצרפת חלק מהרעיונות שם:
??????הקובץ ריק
[אפשר לעשות כמו קו לקו ויוצא חתן וכלה( יש לי מוכן אם מישהי רוצה) ולרשום- שימי פס וזה מגיע...
אשמח לברכה שלך ל100 יוםיש לי ברכה חמודה ל100 יום, אם תרצי..
אפשר להביא הרבה מאכלים טבעיים ולרשום- טבעי שזה מרגש....
אפשר לחבר סוכריות כאלו עם גזים שיצא 100 סוכריות ליצור מזה כמו מכשיר כזה בקופות חולים ולרשום- קח מספר והמתן.
אפשר תמונה של הזוג ולכסות ב100 פלסטרים כל יום מורידים פלסטר ורושמים- עד החתונה זה יעבור...
אפשר לשים מראה ומעליה שקף מחולק למאה ובכל משבצת לרשום לדוג- ככה נראית כלה 97 יום לפני החתונה, ככה נראית כלה 96 יום לפני החתונה...
אפשר לעשות לוח ספירה כמו שחמט הכלה עומדת במאה והחתן הוא זה שצועד ולרשום- עוד 100 יום ניפגשים בשחור לבן.
אפשר לעשות כמו קו לקו ויוצא חתן וכלה( יש לי מוכן אם מישהי רוצה) ולרשום- שימי פס וזה מגיע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: