המטבח של סימא
משתמש מקצוען
זה לא תאריך וגם לא קוד סודי,
כך מכינים חמוצים טעימים בבית, בעיקר בעונה הגשומה הירקות המוחמצים טעימים במיוחד.
כך מכינים:
על כוס מים אחת 1 כפית מלח מוכן לאכילה לאחר 11 יום לכן זה 1.1.11
מה מחמיצים? כל ירק שאוהבים
מה מוסיפים? עלי דפנה, צרור שמיר, הרבה שיני שום, פלפל חריף ירוק שלם, מעט ג'ינגר
פלפל צ'ילי, זרעי קימל, עלי סלרי יעוד אין סוף טעמים,
אפשר את כל התוספות ואפשר רק חלק מהם הכל לפי הטעם.
מכניסים לכלי מתאים את הירקות (לא חובה זכוכית גם כלי פלסטיק עם מכסה זה מוצלח)
מכניסים את התבלינים והירק
מכסים במים כאמור לכל כוס מים קרים 1 כפית מלח
שומרים במקרר
אם אוהבים חמוצים חצי עשויים מכניסים למקרר לאחר 8/9 ימים
כך מכינים חמוצים טעימים בבית, בעיקר בעונה הגשומה הירקות המוחמצים טעימים במיוחד.
כך מכינים:
על כוס מים אחת 1 כפית מלח מוכן לאכילה לאחר 11 יום לכן זה 1.1.11
מה מחמיצים? כל ירק שאוהבים
מה מוסיפים? עלי דפנה, צרור שמיר, הרבה שיני שום, פלפל חריף ירוק שלם, מעט ג'ינגר
פלפל צ'ילי, זרעי קימל, עלי סלרי יעוד אין סוף טעמים,
אפשר את כל התוספות ואפשר רק חלק מהם הכל לפי הטעם.
מכניסים לכלי מתאים את הירקות (לא חובה זכוכית גם כלי פלסטיק עם מכסה זה מוצלח)
מכניסים את התבלינים והירק
מכסים במים כאמור לכל כוס מים קרים 1 כפית מלח
שומרים במקרר
אם אוהבים חמוצים חצי עשויים מכניסים למקרר לאחר 8/9 ימים