ובעברית כיסונים סיניים ששמם גיוזה
לא תאמינו כמה שזה קל הכנה -
2 כוסות קמח לבן
חצי כוס מים חמימים
קצת יותר מרבע כפית מלח
לשים לבצק
נותנים קצת מנוחה ומרדדים לעלה דק ככל האפשר
יוצרים עיגולים ומכסים במגבת
מילוי:
בגדול אפשר הכל עוף טחון, פטריות, בקר טחון, ירקות, פירה תפו"א או כל שילוב שאתם אוהבים
אני מילאתי בבקר טחון.
מטגנים בצל ושום
מכינים עיסה של הבשר/העוף איך שאוהבים -
מלח,פלפל,כמון,צ'ילי חריף
מוסיפים לבצל ומטגנים יחד עם מכסה סגור
מוכן כשהבשר כמעט מוכן לאכילה
מקררים
בעזרת כף ממלאים את עיגולי הבצק רק במרכז וסוגרים כלפי מעלה
בישול:
מכניסים למחבת יבשה כאשר הצד הסגור כלפי מטה
נותנים לזה כמה דקות עד שמלמטה הבצק השנה את צבעו לחום
מוסיפים מים למחבת ומבשלים עוד כמה דקות עם מכסה סגור
אחרי כמה דקות הם מוכנים
הגשה -
אפשר לסדר יפה במגש וברכז כלי רוטב אדום מסורתי לטבילה
אפשר גם עם כל רוטב אחר שיש לכם
ואפשר כמו כאן...שכמעט הכל התחסל עוד לפני שהכנתי את הרוטב
לא תאמינו כמה שזה קל הכנה -
2 כוסות קמח לבן
חצי כוס מים חמימים
קצת יותר מרבע כפית מלח
לשים לבצק
נותנים קצת מנוחה ומרדדים לעלה דק ככל האפשר
יוצרים עיגולים ומכסים במגבת
מילוי:
בגדול אפשר הכל עוף טחון, פטריות, בקר טחון, ירקות, פירה תפו"א או כל שילוב שאתם אוהבים
אני מילאתי בבקר טחון.
מטגנים בצל ושום
מכינים עיסה של הבשר/העוף איך שאוהבים -
מלח,פלפל,כמון,צ'ילי חריף
מוסיפים לבצל ומטגנים יחד עם מכסה סגור
מוכן כשהבשר כמעט מוכן לאכילה
מקררים
בעזרת כף ממלאים את עיגולי הבצק רק במרכז וסוגרים כלפי מעלה
בישול:
מכניסים למחבת יבשה כאשר הצד הסגור כלפי מטה
נותנים לזה כמה דקות עד שמלמטה הבצק השנה את צבעו לחום
מוסיפים מים למחבת ומבשלים עוד כמה דקות עם מכסה סגור
אחרי כמה דקות הם מוכנים
הגשה -
אפשר לסדר יפה במגש וברכז כלי רוטב אדום מסורתי לטבילה
אפשר גם עם כל רוטב אחר שיש לכם
ואפשר כמו כאן...שכמעט הכל התחסל עוד לפני שהכנתי את הרוטב