כמה מיטות? מה המחיר? אפשרי לחמישי שיש שבת?התפנתה לשבת בעיר העתיקה בצפת.
מטופחת.
לנופש בלבד.
0533123430
מחפשת באזור הצפון, לשבת הקרובה עד יום שני, צימר או דירה.
זוג + 3 ילדים.
אשמח להצעות.
מחפשת לזוג+2+תינוקת 2-3 לילות
עדיף בצפון, שבוע שלישי של בין הזמנים אפשר משבת שלפני
יש?
דירת נופש בעפולה - גבעת המורהמחפשת באזור הצפון, לשבת הקרובה עד יום שני, צימר או דירה.
זוג + 3 ילדים.
אשמח להצעות.
נופש ממש זול למשפחות, לא מתאים לכל אחד:
ביישוב שבי שומרון, היינו שם כבר פעמיים, ההורים שלי לקחו אותנו כל האחים והיה מקסים.
זה לא מתאים למי שמחפש סטייל, מיטות מפנקות ועם סבונים ריחניים בכל פינה. זה מתחם קראוונים עם מיטות ברזל פשוטות, אבל נקי ומסודר, ממש נחמד, ומלא מדשאות. הבריכה של היישוב 3 דקות הליכה, מחולקת לפי שעות לבנים ולבנות, עולה 10 שח כניסה לאורחים של בית ההארחה. כך בערך העברנו את הימים שם.
אני לא קשורה למקום, פשוט היינו שם ונהנינו אז אני מספרת, כי ההוצאות היום כדי קצת לנוח עם בני הדודים הם די משוגעות, וזה הרבה יותר סביר.
החיסרון העיקרי שזה בשומרון. אבל אנחנו זרמנו עם זה. זה באזור עמנואל בערך.
יש לכם משהו להציע???היי באיזה איזור בארץ?
מה הטלפוןלכל השואלים במייל [קשה לענות אחד אחד] הוילה בעיר דרומית, במרחק נגיעה מאתרי תיירות אטרקטיביים ומנופים מדהימים, בעיר בתי כנסיות ומנייני קורונה שוקקים, חנויות כשרות רבות מאד ומגוונות, מקוואות טהרה, עירוב וכדו'.
מחפשים דירה גדולה לשבת
באזור מרכז\צפון
יש למשהו רעיון??
6-7 חד'כמה גדולה ?
תמונות?התפנתה דירה על הים בנתניה
10 מיטות+מזרון
1000 ש"ח ללילה
מרביעי בערב עד ראשון
052763-4848
לא אפרסם כאן בפומבי.מה הטלפון
כןזה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: