דרוש מידע ת”ת תורת העמק ירושלים

###

משתמש חדש
מעוניינים לשמוע על ת”ת תורת העמק בנווה יעקב מבחינת שיטת הלימוד (מבלי להיכנס לדיונים השקפתיים איך נכון ללמוד,רק לשמוע מה בפועל מלמדים ואיך)
וכן נודה למידע בנוגע לחינוך וליחס לתלמידים.
תודה רבה

מיקה ל

משתמש חדש
מעוניינים לשמוע על ת”ת תורת העמק בנווה יעקב מבחינת שיטת הלימוד (מבלי להיכנס לדיונים השקפתיים איך נכון ללמוד,רק לשמוע מה בפועל מלמדים ואיך)
וכן נודה למידע בנוגע לחינוך וליחס לתלמידים.
תודה רבה
הי, אני מתעניינת כעת, האם תוכל/י לומר לי מה הסיגנון של החינוך שם / מה סוג ההורים / הילדים מבחינת רמה חרדית מודרנית. אשמח למידע. תודה מראש

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הי, אני מתעניינת כעת, האם תוכל/י לומר לי מה הסיגנון של החינוך שם / מה סוג ההורים / הילדים מבחינת רמה חרדית מודרנית. אשמח למידע. תודה מראש
חינוך מאוד איכותי עם שימת דגש לעזרה שילדים צריכים. הורים סגנון ליטאי קלאסי בני אברכים.
לימוד בסגנון זכרו.

פמוטות

משתמש רשום
חיידר מעולה !!! משפחות ליטאיות הכי טובות
יש מפקח לכל מחזור עם יחס ומעקב אחרי כל ילד
יש להם גם הרבה עזרה לילדים שצריכים
הרבה מבעים והרבה עידוד לתלמידים
שיטת זכרו משניות מתחילים ב-ד' גמרא בסוף ה'

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה