1300 ₪ לחודש זה עדיין לא רווחי?הדבר הזה על פניו אין לו היתכנות כלכלית אלא בנסיבות מיוחדות
ולכן זה לא מצוי כמעט
הרבה מחפשים אבל לא מוכנים לשלם את העלות של זה
ע"ע @הילוך גבוה
בהצלחה
1300 ₪ לחודש זה עדיין לא רווחי?הדבר הזה על פניו אין לו היתכנות כלכלית אלא בנסיבות מיוחדות
ולכן זה לא מצוי כמעט
הרבה מחפשים אבל לא מוכנים לשלם את העלות של זה
ע"ע @הילוך גבוה
בהצלחה
ב500 אין היתכנות , כל עמדה צורכת בערך 6 מטר, איפה אתה מוצא שכירות של 80 שח לחודש וזה עוד לפני שאר ההוצאות הרבותאני ייקח מקסימום 500 ש"ח
גם אז אין לזה היתכנות?
בעיקרון הייתי מוכן לשלם 1700 ₪ בחודש עבור זה, אבל שיהיה עם חשבונית וכולל מע"מ...ב500 אין היתכנות , כל עמדה צורכת בערך 6 מטר, איפה אתה מוצא שכירות של 80 שח לחודש וזה עוד לפני שאר ההוצאות הרבות
ב1700 בהחלט שאפשר להתחיל לחשוב על זה, איפה ואיך
צריך לבדוק כל מקרה לגופו1300 ₪ לחודש זה עדיין לא רווחי?
חשבונית בסדרבעיקרון הייתי מוכן לשלם 1700 ₪ בחודש עבור זה, אבל שיהיה עם חשבונית וכולל מע"מ...
זה שבנה את החדרונים האלו לקח מרתף שהיה משכיר אותה לכל היותר ב 6000 ₪ שיפץ אותו, חילק ל 10 חדרונים ולוקח על כל חדר 1700 - 1800 ₪ רווחי בהחלט (תורידו את הוצאות שיפוץ, תחזוקה, ניקיון, חשמל ומים ועדיין נשאר עם רווח נאה)ב500 אין היתכנות , כל עמדה צורכת בערך 6 מטר, איפה אתה מוצא שכירות של 80 שח לחודש וזה עוד לפני שאר ההוצאות הרבות
צריך לבדוק כל מקרה לגופו
אבל גם ב1300 לא בטוח שתמצא מספיק אנשים
אני ביררתי לפני תקופה
אנשים אמרו לי בין 500 ל 800 זה הטווח שהם רוצים
ב1300 הם כבר יקחו משרד לבד או אם עוד מישהו
זה היה תגובה על זה שאני לא מוכן לשלם, אני ממש לא בקטע של להשקיע בזה, אני צריך בשביל עצמי פינת עבודה נוחה, ואני חושב ש 1300 ₪ לחודש זה בהחלט נקרא 'מוכן לשלם'
על איזה מקרה אתה מדבר?זה שבנה את החדרונים האלו לקח מרתף שהיה משכיר אותה לכל היותר ב 6000 ₪ שיפץ אותו, חילק ל 10 חדרונים ולוקח על כל חדר 1700 - 1800 ₪ רווחי בהחלט (תורידו את הוצאות שיפוץ, תחזוקה, ניקיון, חשמל ומים ועדיין נשאר עם רווח נאה)
אולי תכתוב לי באישי איזה מקומות אתה מכיר? יועיל לי מאודעל איזה מקרה אתה מדבר?
בינתיים כל המקומות (הגדולים והמרכזים) שאני מכיר הם עמותות שיש מי שמספסד אותם
חוץ ממקום אחד שזה אחד שהמקום שלו מלפני שנים ואין לו עלויות שכירות וכו' ושם זה כנראה ריווחי לו
כמו שכתבתי 1300 זה סכום בהחלט אפשר להתחיל לחשוב עליוזה היה תגובה על זה שאני לא מוכן לשלם, אני ממש לא בקטע של להשקיע בזה, אני צריך בשביל עצמי פינת עבודה נוחה, ואני חושב ש 1300 ₪ לחודש זה בהחלט נקרא 'מוכן לשלם'
א. אני לא חושב להרוויח ע"ז מיליונים.ב500 אין היתכנות , כל עמדה צורכת בערך 6 מטר, איפה אתה מוצא שכירות של 80 שח לחודש וזה עוד לפני שאר ההוצאות הרבות
מי יטפל בגביה, בהשכרות, בשרותי רשת, בקניות ועוד?א. אני לא חושב להרוויח ע"ז מיליונים.
ב. אני לוקח דירה של 30 מטר שזה עולה בערך 3.5 ומחלק את זה לפחות ל - 20 עמדות קצת יותר מרווח מחדר מחשבים.
ג. אין לי פה שום הוצאות חוץ מרהיטים הוצאה ראשונית, קפה וזהו! כל השאר כל אחד מביא לבד!
ד. אנשים לא צריכים עמדה של 6 מטר ממש ממש לא תן להם עמדה שקטה ופרטית (אני קצת יסגור כל עמדה יותר מחדר מחשבים) אבל לא יותר אף אחד לא צריך יותר מזה כך אני חושב.
בגביה אני.מי יטפל בגביה, בהשכרות, בשרותי רשת, בקניות ועוד?
1.5 מטר אין אפילו מקום לכסא + שולחן
כולם ישבו אחד בתוך השני וכל אחד שידבר בטלפון כולם יהיו שותפים שלו
מה עם חדר ישיבות?
פנת קפה?
שירותים?
תחזות שרת?
ניקיון?
ארנונה
חשמל
מים
ויש לי עוד רשימה ארוכה
וכל זה ב500 שח?
והכל ב3500??ארנונה המשכיר.
חשמל המשכיר.
מים המשכיר.
אתה יודע מה אתה צודק 4000 ש"ח....זה המחיר.איפה אתה מוצא כזה דבר
מה30 מטר תוריד 10 לשירותים פינת קפה ומעבר בין העמדותבגביה אני.
שרותי רשת הקמת תשתית חד פעמית.
לא 6 מטר 2.5 מטר ואני יסגור את זה שיהיה עמדה פרטית לכל אחד.
חדר ישיבות מי שרוצה שיסע לקרן ק.מ.ח.
פינת קפה יהיה גם טסטר צויס ( אם כתבתי נכון....).
שירותים יהיה והרבה טישו.
שרת אני ינקה פעם ביומיים.
ארנונה המשכיר.
חשמל המשכיר.
מים המשכיר.
אם יש לך עוד הוצאות אשמח לשמוע או יותר נכון לראות.
מניסיון, פרטיות כבר לא תהיה שם...אני לא צודק?
לא יהיה לזה ביקוש?
כוווווווווווווווולם צריכים חדרי ישיבות ספות מפוארות משרתים שיגישו קפה לכל אחד כל 5 דקות?
מה אנשים צריכים מקום נוח ממוזג פרטיות וזהוווווווווווו
תגידו לי אם אני טועה!
תאמין לי שאני ישמחאני לא צודק?
לא יהיה לזה ביקוש?
כוווווווווווווווולם צריכים חדרי ישיבות ספות מפוארות משרתים שיגישו קפה לכל אחד כל 5 דקות?
מה אנשים צריכים מקום נוח ממוזג פרטיות וזהוווווווווווו
תגידו לי אם אני טועה!
אתה כנראה לא הבנת אותי...מה30 מטר תוריד 10 לשירותים פינת קפה ומעבר בין העמדות
נשארנו עם 8 עמדות שזה יוצא רק השכירות 500 שח (במדה ותמצא 30 מטר ב3500 שח
הרבה מהאנשים מחפשים חדר ישיבות והוכח שזה נצרך ואתה לא נותן....
ב3500 לא בטוח שתמצא כולל מים חשמל וארנונה במרכז גאולה לדוגמה
לבנות את העמדות והבלאי שלהם מי ישלם?
תחזוקת שרת לאינטרנט, כונן חרום בהישג יד, גם אתה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: