שמעתי על הרבה כאלו.קרוב משפחה החברותא שלו התברר כחיובי לנגיף ובעקבות כך נכנס לבידוד
אחרי כמה ימים פיתח תסמינים חום ושיעול.., תוצאת הבדיקה היגיע והיתה שלילית!
האם יתכן? אפשר לסמוך על זה?
ולה אין חוש טעם
יש סיבה למה הנגיף ממשיך לטייל...היה עוד אחד שהיה לידם אבל לא פיתח תסמינים, היה בבידוד שבועיים
והחליט בכ"ז לעשות בדיקה, ויצא חיובי!!
מה היה קורה אם לא היה מחליט לעשות בדיקה???
היה יוצא מבידוד וממשיך להדביק???
תמיד יש אחוזים של טעות, כאן יש חילוקי דעות בנוגע לאמינות הבדיקות... (יש גם כמה צורות שבודקים, יש כאלה יסודיים ויש כאלה פחות...)אז זה ממש מלחיץ, יכול להיות שמסתובבים אנשים שקבלו תשובה שלילית
על אף שהם בעצם חיוביים??
כמו ש @ykdesign כתב, הגיוני שזה היה בדגירה.לעשות בדיקה חוזרת
מכירה כמה שיצא שלילי ובבדיקה חוזרת יצא חיובי
ידוע שיש הרבה פשלות.- כמה נכון !!! כל מערכת הבריאות בארץ ובעולם חסרת ידע וניסיון בענין הקורונהשמעתי על הרבה כאלו.
חברה בכיתה של הבת שלי, לאבא שלה יש קורונה ולה אין חוש טעם- היא בדקה ויצא שלילי.
גם שמענו על כאלו שאין להם שום תסמינים ויצא חיובי.
ידוע שיש הרבה פשלות.
בוודאי, היו כמה מקרים כאלו.הטעויות קורות גם הפוך?כלומר משהו שהוא שלילי ובבדיקה יצא חיובי?
באמת הוא צודק שלמרות תוצאה שלילית צריך להישאר בבידוד.יש לי בן בבידוד, בגלל חשיפה במוסד לימוד.
הוא מרגיש מצויין, והרופא לא מוכן להפנות לבדיקה, הוא שואל למה צריך אם מרגיש מעולה?
שיסיים בידוד, ואם בעז"ה לא יתפתחו תסמינים, שילך לחיים ולשלום....
ממילא, גם אם יצא שלילי, צריך לסיים בידוד. אז למה לבלבל ת'מוח....
אני מתחרפנת מחוסר האחידות במידע. כל רופא אומר משהו אחר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: