למה בקופת גמל אתה כן סומך?אני אישית אפילו שאני יגיע למסקנה שמותר להשקיע שם לא הייתי משקיע.
לא סומך על בעלי הקרן שלא ענו הרכב נכסים.
כמובן שגם פה מדובר בתנאי שהם מתחייבים לא לשנות את צורת ההשקעה.
למה בקופת גמל אתה כן סומך?אני אישית אפילו שאני יגיע למסקנה שמותר להשקיע שם לא הייתי משקיע.
לא סומך על בעלי הקרן שלא ענו הרכב נכסים.
התקשרתי, בין 8 ל10 בערב.נראה לי שיש להם מענה טלפוני בשעות מסיומת ב 0799126814
תכתוב תמיד בלשון נקבה, יש פה רוב נשי, לא?קשה לי הבדל בכתיבה בין אישה לגבר ותקח בחשבון אני חוצניק.
ומבקש סליחה.
אם יודעים כל פעם מה לשון נקבה וזכר זה חצי צרה.תכתוב תמיד בלשון נקבה, יש פה רוב נשי, לא?
הכסף שלי אינטרגמל מסלול סיכון גבוה בהכשר הבד"ץ ולא הבאתם את זה,תאחזו חזק חזק הפסדים מטורפים החודש.
להלן התשואות של מסלולי ההלכה, החודש צירפתי בקובץ גם את תשואות יתר המסלולים.
ושוב תודות לצוות המקצועי של אגף המחקר בתשואה כהלכה ששולח לי מידי חודש את הקבצים.
צפה בקובץ המצורף 641911
לא בדקתי, אך מסתבר שהיו נפילות רציניות כי סיכון גבוה היינו השקעה מנייתיתהכסף שלי אינטרגמל מסלול סיכון גבוה בהכשר הבד"ץ ולא הבאתם את זה,
מעניין אותי מה איתם.
מור- אינטרגמל לשעבר, החודש ירידה של 11.59הכסף שלי אינטרגמל מסלול סיכון גבוה בהכשר הבד"ץ ולא הבאתם את זה,
מעניין אותי מה איתם.
בבקשהמישהו יכול לעשות סדר בכל המסלולים הכשרים מחקי מדד MSCI או S&P 500, נראה לי שזה יהיה לתועלת גדולה לכולם וגם לי!
אין.בקרנות פנסיה
רק בחברת מור יש מסלול כשר עוקב מדד S&P 500קופות גמל
גמל להשקעה
קרן השתלמות
יש רק אתחיסכון לכל ילד
לחברת אינפיניטי יש גם מסלול [שנקרא] הלכה שבו כל הכסף מושקע במניות, והוא מסלול פאסיבי מחקה מדד עולמי msci world all country שזה מדד מעולה, מדד העוקב אחרי תשואותיהן של כ2,500 מניות מ46 מדינות. ולכאורה המסלול אמור להיות כשר לחלוטין. למי שרוצה מסלול מנייתי כשר לילדיו הקטנים זה יכול להיות מסלול ממש מעולה, ובעצם זה מסלול פאסיבי שעומד בקריטריונים שאני כל הזמן מדברת עליהם.
הבעיה היא שאין לו באמת הכשר הלכתי מגוף כשרות מוסמך, [והוא נפתח ביוזמת אדם פרטי בשם איתן אחיטוב] וזה חבל מאד, מה אתם אומרים על רעיון להתאגד מספר מכובד של כאלו שרוצים להשקיע את הכספים במסלול הזה, ונבקש מהם שיהיה להם הכשר מגוף רשמי? [הם לא אמורים לשנות כלום ממדיניות ההשקעה שלהם].
קרן בניהול אישי, ניתן לעקוב לבד בדרך כשרה.כמו"כ האם מישהו בירר ויודע האם אפשר להשקיע במדדים אלו גם בלי כשרות בניהול אישי או בהלמן הלדובי (כדוגמה) עוקב מדד S&P 500.
אני בעד, כפי שכתבתי לא פעם.ואם אין עוד אז למה שלא נתאגד כולם ונדרוש מהכשרויות לפקח על זה.
תודה,קרן בניהול אישי, ניתן לעקוב לבד בדרך כשרה.
תראה פהאיך אני עוקב בפועל בדרך כשרה?
לא הבנתי.אם בניהול אישי אפשר אז לכאורה אפשרי גם דרך הלמן הלדובי וכדו', לא?
תודה על התשובות הזריזות!תראה פה
השקעות - עוקב מדד 500 של ארה"ב - בדרך כשרה
האם יש דרך להשקיע במדד 500 של ארה"ב בדרך כשרה ? ואם כן איך. אשמח לכל מידע. @מקצועי בלבד @yyff @avim10 @אהרן2www.prog.co.il
כוונתי היא שאם אפשר לקנות נייר ערך עוקב מדד זה מבחינת כשרות, לכאורה באותו מידה אפשר אפשר להשקיע דרך בית השקעות במסלולים עוקבי מדד זה גם אם אין להם כשרות בפועל.לא הבנתי.
אפשר בכל מקום שנותנים ניהול אישי.
קרנות מנוהלות יש רק את מה שכתבתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: