מצטרף לבקשה.קודם כל יישר כוח גדול מאוד
אם אפשר לצרף גם את התשואה של קבוצת מור שיש להם הכשר של בד"צ העדה החרדית בכל המסלולים גם בסיכון גבוה,
אני ועוד חברים שמנו את הכספינו שם ונשמח מאוד לעדכון חודשי
@מקצועי בלבדבעז"ה אני יצרף חודש הבא.
אבל שימו לב לנתון שמתחלת הדרך רואים אותו, בחיסכון לכל ילד יש הורים שהתפתו להכניס לחיסכון לכל ילד בסיכון גבוה במור [אינטרגמל לשעבר] כי חשבו שמכיון שזה סיכון גבוה הסיכוי גבוה.
אבל מה שהם לא לקחו בחשבון שמור מתנהלת פסיבית דהינו השקעה במדדים, ואם היא צריכה ליהות כשרה אז נכסי הקופה בארץ צרכים להצמד למדד אחד ויחיד שהוא ת"א 125.
והתשואה בהתאם בשנה האחרונה רק 13.94 בעוד שבאלטששולר הלכה שזה סיכון בינוני מה שאומר שנפילות בשעת משבר הרבה יותר קלות עשה תשואה בשנה האחרונה של 14.15 יותר ממור סיכון גבוהה והדבר הזה הוא באופן עקבי מור בתחתי הרשימה של מסלולי סיכון גבוה למשל אלטשולר סיכון גבוה עשה קרוב ל30% בשנה האחרונה.
כך שמי שמחפש סיכון גבוה אין לו מה לחפש במור.
וכנ"ל באינפינטי הלכה [ללא גוף מפקח] שעוקבת אחר מדדים עולמיים ועשתה תשואה של 16.13 לא נראה לי שתשואה כזאת מצדיקה סיכון גבוה.
לא חותמת על המילים הללו.@מקצועי בלבד
אתם מסכימים לנכתב כאן ?
במה ?לא חותמת על המילים הללו.
בקיצור דעתי קצת שונה.
קשה להסביר בשתי מילים, אולי בהזדמנות אני ארחיב בעניין.במה ?
יש גם סיכומים למסלולי לא הלכה?תשואות דצמבר 2019צפה בקובץ המצורף 596511
קשה לקבוע כיוון של תשואות לפי שנה אחת !?בעז"ה אני יצרף חודש הבא.
אבל שימו לב לנתון שמתחלת הדרך רואים אותו, בחיסכון לכל ילד יש הורים שהתפתו להכניס לחיסכון לכל ילד בסיכון גבוה במור [אינטרגמל לשעבר] כי חשבו שמכיון שזה סיכון גבוה הסיכוי גבוה.
אבל מה שהם לא לקחו בחשבון שמור מתנהלת פסיבית דהינו השקעה במדדים, ואם היא צריכה ליהות כשרה אז נכסי הקופה בארץ צרכים להצמד למדד אחד ויחיד שהוא ת"א 125.
והתשואה בהתאם בשנה האחרונה רק 13.94 בעוד שבאלטששולר הלכה שזה סיכון בינוני מה שאומר שנפילות בשעת משבר הרבה יותר קלות עשה תשואה בשנה האחרונה של 14.15 יותר ממור סיכון גבוהה והדבר הזה הוא באופן עקבי מור בתחתי הרשימה של מסלולי סיכון גבוה למשל אלטשולר סיכון גבוה עשה קרוב ל30% בשנה האחרונה.
וכנ"ל באינפינטי הלכה [ללא גוף מפקח] שעוקבת אחר מדדים עולמיים ועשתה תשואה של 16.13 לא נראה לי שתשואה כזאת מצדיקה סיכון גבוה.
להלן התשואות של כל השנים מאז פתיחת המסלול [2017]קשה לקבוע כיוון של תשואות לפי שנה אחת !?
ההבדל הקטן שלחברת מור יש הכשר על כל המסלולים של העדה החרדית,להלן התשואות של כל השנים מאז פתיחת המסלול [2017]
מור סיכון גבוה 21.34
אלטשולר סיכון גבוה 41.63
אלטשולר הלכה 19.28
שוב פער קטן בין אלטשולר הלכה למור, לעומת ההבדל במשמעותי בסיכון, ואם כבר סיכון אז לפחות שיעשו 40%.
בעז"ה אני יצרף חודש הבא.
מה פתאום רק ת"א 125?בעז"ה אני יצרף חודש הבא.
חוכמה גדולה להשוות מסלול הלכתי ללא הלכתי.להלן התשואות של כל השנים מאז פתיחת המסלול [2017]
מור סיכון גבוה 21.34
אלטשולר סיכון גבוה 41.63
אלטשולר הלכה 19.28
שוב פער קטן בין אלטשולר הלכה למור, לעומת ההבדל במשמעותי בסיכון, ואם כבר סיכון אז לפחות שיעשו 40%.
נכון, אבל מה האופציות שלך? פה לפחות יש לך כ35 % במדד סנופי.עכשיו אני שם לב שזה משקיע בסנאפי רק 33% והשאר פאסיבי רק בישראל.
שזה באמת בעיה גדולה. ובשביל שה התשואת במסלול הלכה בשנים אחרונות פישלו.
להשקיע פאסיבי רק בישראל זה טעות טוטלי רק 35 חברות של מדינה קטנה שכל השוק כולו זה רק פחות מאחוז משווי השוק העולמי או רק ב125 ואתה שוכח מי הכי גדול מתל אביב כן טבע.
כשאומרים פאסיבי מדברים על ארהב 500 ארהב כולו העולם כולו וכו.
לא מיעץ ואין לי רשיון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: